/Brasov/Banca

ING

Hotel Aro Palace, Mun, Bulevardul Eroilor nr. 27, Brașov 500030, România

ING
Banca
3.4
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHVR+XH Brașov, România
+40 368 406 931
ing.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–13
Marți: 9–13
Mirecuri: 9–13
Joi: 9–13
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Ignatescu
Marius Ignatescu2 ani în urmă
Sincer sunt dezamăgit de cât de greu reacționați la solicitările clienților , am devenit client ING datorită rapiditatii cu care se întâmplau toate lucrurile la dumneavoastră , asta din păcate acum mulți ani in urma ….in prezent lucrurile se întâmpla cu viteza melcului spre deloc !
Angajații sun instruiți sa vorbească frumos dar implicarea reala in solicitările clienților este ZERO ! Sunteți singura banca din România unde radierea unei ipoteci durează între 15 - 30 de zile , asta constat și eu și asta a constatat si un notar din Brasov care mi-a spus ca la alte bănci radierea ipotecii se realizează in 3-4 zile lucrătoare !
Revin asupra recenziei și acord încă o stea datorită implicării doamnei Alexandra de la sucursala ING Brasov , singura angajata care s-a zbătut sa ne ajute !
Ksn
Ksn2 ani în urmă
La 13:30 cand teoretic trebuie primiti clientii nu e nimeni in tot biroul. Apare o doamna si atat.... La ora 14:00 tot aceeasi doamna... Nimeni altcineva..
D Holunder
D Holunder2 ani în urmă
Bani disparuti de la plata cu cardul... tranzactii in asteptare care au fost debitate iar banii nefolositi nu au fost creditati inapoi
Nicoleta Darie
Nicoleta Darie2 ani în urmă
Deschis cont în Februarie, în Iunie mi se trimite mesaj ca mi se închide contul daca nu trec sa-mi actualizeze datele. Voi schimba banca.
Tomescu Aurelia
Tomescu Aurelia3 ani în urmă
Personal foarte prietenos și prompt, te informează in detaliu si te ajută să rezolvi situatia in timp foarte scurt.Felicitari !
Florin Chiriac
Florin Chiriac5 ani în urmă
Personalul este foarte prietenos, te servesc cu promptitudine chiar dacă nu te descurci cu tehnologia nouă :automatul de plăti, bancomatul sau aplicația ING Home BANK !!
Vali Costin
Vali Costin6 ani în urmă
Superb! Gasesti loc de parcare pe strada.
Poti sa retragi bani si sa depui bani 24/24 cu cardul la bancomat .
Poti sa faci plati /extras de cont sau alte operatiuni24/24 la robotel.
Foarte comod oricand.
Halchin Raul
Halchin Raul7 ani în urmă
Daca ai o urgenta si trebuie sa trimiti bani, casieria se inchide la ora 16:30. Degeaba este banca deschisa pana la ora 18:00!
Locații recomandate