/Vrancea/Avocat

Cabinet Avocat Pintilie Alin

Strada Republicii nr.28, Focșani, România

Cabinet Avocat Pintilie Alin
Avocat
5
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M5XQ+GF Focșani, România
+40 767 337 048
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Petronela Chindea
Petronela Chindea3 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de colaborarea cu dl avocat Pintilie Alin !
Recomand !!!
Dana Geanina Schipor
Dana Geanina Schipor4 ani în urmă
Tempoul fericirii ,contureaza sensul vietii! Traieste din plin!Zambetul dureaza doar o clipa, dar amintirea lui o viata intreaga!!!

Iti multumesc,pentru ca atunci cand am avut cea mai mare nevoie de ajutor,ai fost acolo,m-ai ascultat si ai reusit,datorita devotamentului tau pentru meseria pe care o practici,sa-mi dai incredere in mine,sa ma incurajezi si sa-mi induci optimismul de care aveam nevoie pentru a merge mai departe si pentru a rezolva situatiile dificile pe care le-am avut la un momentdat.Esti si vei ramane cel mai devotat si constiincios avocat in care am avut incredere vreodata.
Cosmina Lily
Cosmina Lily4 ani în urmă
Domnul avocat Pintilie Alin este specializat în dosare penale si nu numai, oferă cele mai bune servicii de asistență juridică și reprezentare în fața instanțelor de judecată. Recomand, este unul dintre cei mai inteligenti avocați din Focsani!
Coste Dumitru
Coste Dumitru4 ani în urmă
Recomand cu încredere, nota 10! Am rezolvat toate problemele pe linie juridica și am avut câștig de cauză. Domnul avocat este foarte bine pregătit.
Irina Berca
Irina Berca4 ani în urmă
Unul dintre cei mai meticulosi și bine pregatiti avocați. De la pregătirea cazului, pana la structurarea argumentării. M-am simțit în permanenta pe cele mai bune mâini.
Costel Vadui
Costel Vadui4 ani în urmă
Domnul Pintilie este un adevarat profesionist si spre deosebire de alti avocati nu se teme sa vorbeasca! Recomand cu incredere !
Bugariu Ovidiu
Bugariu Ovidiu2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de colaborarea cu dl avocat Pintilie Alin, chiar daca a fost strict on line si telefonic, comunicarea a fost foarte buna si totul s-a rezolvat din prima sedinta, datorita modului in care dansul a gestionat situatia si isi ia in serios meseria. Recomand cu caldura!
MIHAIL STIAN
MIHAIL STIAN2 ani în urmă
Multumim domnului avocat pentru ajutorul acordat in recuperarea datoriile de la parteneri. Sfaturile si solutiile adoptate in proces au oferit rezultate nesperate. Apelati cu incredere !
Locații recomandate