/Vrancea/Avocat

Avocat Elena Anghelescu

Nr. 11-13, Etaj 1, Strada Cuza Vodă, Focșani 620034, România

Avocat Elena Anghelescu
Avocat
5
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M5XQ+GF Focșani, România
+40 744 706 603
avocatix.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–17
Marți: 14–17
Mirecuri: 14–17
Joi: 14–17
Vineri: 14–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cipriana ionita
Cipriana ionita7 ani în urmă
Doamna Avocat Elena Anghelescu, un profesionist in adevaratul sens al cuvantului, un om de mare calitate sufleteasca care mi-a oferit consiliere atat in calitate de avocat, cat si in calitate de mama si femeie! Recomand cu toata increderea ! Va multumesc pentru tot ceea ce ati facut in calitate de avocat al meu, Doamna Elena Anghelescu!
Paula Bantaș
Paula Bantaș7 ani în urmă
Un avocat excelent, cu servicii net superioare si care acorda o atentie deosebita fiecarui client in parte. Da dovada de fiecare data de implicare, seriozitate, incredere si mai ales profesionalism. Recomand cu toata increderea nu doar datorita calitatii ireprosabile a serviciilor oferite, ci mai ales simtului umorului bine dezvoltat, care reuseste de fiecare data sa diminueze din tensiunile acumulate inaintea si in timpul procesului.
Ana Bențu
Ana Bențu7 ani în urmă
Dna Anghelescu este recomandarea mea in materie de consultanta si servicii de calitate din partea unui adevarat specialist in avocatura. Am avut nevoie urgenta, am apelat cu incredere, am fost indrumata fara retineri si cu mult profesionalism din partea dumneaei am rezolvat problema. Deci, da! V-o recomand!
Irina Chivoiu Sisan
Irina Chivoiu Sisan7 ani în urmă
Dna Anghelescu este un avocat extrem de bine pregătit, foarte serios, foarte atent în relația avocat-client. Am primit explicații detaliate și o evaluare foarte corectă a posibilităților cazului meu.
M-am simțit mereu în siguranță că interesele mele sunt apărate în mod exemplar de un avocat excelent.
Recomand cu toată încrederea!
Claudia Dragulin
Claudia Dragulin7 ani în urmă
Colaborarea cu Elena s-a derulat in perioada 2011 – 2016, iar in acesti ani Elena a dat dovada de profesionalism, fiind foarte implicata, respectand şi promovand in acelasi timp un standard de calitate a muncii foarte ridicat.
Pregatirea, logica, transparenta, corectitudinea, disponibilitatea si atentia deosebita acordata detaliilor au condus la adoptarea celor mai bune solutii in cadrul procedurilor judiciare.
Dincolo de vasta experienta profesionala, ceea ce de asemenea o recomanda pe dna. Anghelescu este pasiunea pentru profesia sa, creativitatea, pretuirea si respectul fata de client si umorul care reuseste sa demitizeze orice v-ati fi putut inchipui ca poate fi o relatie cu un avocat.
Cristina Coteata
Cristina Coteata8 ani în urmă
D-na Avocat Elena Anghelescu m-a sfătuit şi m-a îndrumat cu un profesionalism desăvârşit, cu promptitudine, înţelepciune, pragmatism şi, nu în ultimul rând, cu doza de umor care-ţi poate descreţi fruntea chiar şi în cele mai complicate situaţii din viaţă. Este avocatul ideal!
Luminita Petrescu
Luminita Petrescu8 ani în urmă
Se spune ca un avocat bun se trezeste devreme si adoarme tarziu....De ce ? Pentru ca este pasionat de ceea ce face.
Un astfel de avocat este Elena Anghelescu la care am apelat , recunosc, ca la un rau necesar...Data fiind dinamica legislatiei actuale, cu greu m-as fi descurcat in lupta judiciara. Date fiind circumstantele cazului meu, a rezultat ca prostia e mai putin densa decat inteligenta, fapt pentru care pluteste mereu deaspra... Acesta e sistemul pe care, inca, din pacate, il toleram /acceptam.
In concret doar cu asistenta juridica asigurata de doamna avocat, am reintrat in posesia drepturilor pierdute. Doamna este un luptator profesionist si un aparator eficace care stie sa aplice adversarului loviturile legale care se cuvin.
O vizita la acest cabinet de avocatura nu este strict matematica, nu inseamna doar rezolvare de probleme , inseamna incredere, optimism si o demnitate care se capata doar sub cupola adevarului.
Ciprian Munteanu
Ciprian Munteanu2 ani în urmă
Va mulțumesc pentru ajutor! Sunteți extraordinară! Vorbe puține, fapte multe! Recomand cu maximă responsabilitate!
Locații recomandate