/Tulcea/Avocat

Cabinet Oftalmologie Dr. Manga Tulcea

Strada 1848 Nr 25 Bl. 17, Tulcea 820190, România

Cabinet Oftalmologie Dr. Manga Tulcea
Avocat
4.3
19 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5Q9P+VR Tulcea, România
+40 747 289 130
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 11–17
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
MIHAELA LUNGU226 zile în urmă
Profesionalism pare puțin spus dacă ne referim la doamna doctor Carmen Manga și echipa ei. Sintagma "minte, mână și suflet " descrie perfect activitatea doamnei doctor. Capacitate de muncă uimitoare- uită de sine...
MIMI ION
MIMI ION2 ani în urmă
OFTAMOLOGIE -cab Dr.Carmen MANGA
Sa îți alegi profesia pentru ca Doamne-Doamne ti-a dat HAR e una, și alta e sa te ,, faci” medic pentru nu știu care raționamente meschine.
Se vede, de departe OMUL cu HAR. Binecuvântări cerești, sănătate și muuuulte realizări in minunata misiune, aceea de salva vederea oamenilor.Toata stima și respectul ptr.D.na Doctor MANGA CARMEN, cu mult drag o pacientă f mulțumită Heremciuc Eufrosina.
Madalina zegheru
Madalina zegheru2 ani în urmă
Nu știu despre ce să vorbesc mai întâi, despre latura profesională sau cea umană? Despre oricare aș vorbi, ambele sunt, clar, la nivel de excelență! Am fost în situația de a face comparație între ce am experimentat la cabinetul doamnei doctor și ce am experimentat în țara în care trăiesc. O spun cu mâna pe inimă, nici nu încape comparație și asta spre rușinea nemților. Începând cu timpul de așteptare ( în Germania am sunat pentru consult oftalmologic în aprilie și am fost programată în octombrie!!!) și terminând cu superficialitatea controlului, lipsa de empatie, totul a fost o notă de 2 pentru medicul german. Respectele mele pentru profesionalismul și comportamentul profund uman al doamnei doctor Carmen Manga și a echipei sale! Pretuiți-vă medicii buni pe care îi aveți pentru că într-adevăr sunt de un calibru profesional care depășește orice exigențe! O spun ca om care a avut termen de comparație, ca pacient și ca om care lucrează cu medici. Doamna doctor Carmen Manga face cinste halatul alb!
Trifu Aneta
Trifu Aneta2 ani în urmă
Profesionist desavarsit! Este pentru prima data cand primesc si explicatii,nu doar o reteta! Recomand !
Valentin Ampleev
Valentin Ampleev2 ani în urmă
Profesionalism de cea mai bună calitate. Rar asa medici.
Bianca Bee
Bianca Bee2 ani în urmă
Experiențe plăcute la fiecare vizită în cabinetul oftalmologic!
Am fost plăcut surprinsă de profesionalismul doamnei doctor, atât în ceea ce privește diagnosticul primit cât și recomandările de tratament sugerate. În timpul consultației doamna doctor mi-a oferit explicații amănunțite cu privire la afecțiunea oftalmologică de care sufăr și mi-au fost refăcute măsurătorile (control de rutină). Am apreciat de asemenea gama variată de ochelari disponibilă pentru partea de optometrie; mulțumesc totodată pentru sugestiile oferite în alegerea noii perechi de ochelari, care a fost livrată prompt! Recomand cu încredere serviciile cabinetului oftalmologic, dna. doctor Carmen Manga.
An Marius
An Marius2 ani în urmă
Am refăcut consultația , rapid și perfect ca de obicei și la tarifele cele mai mici pe care el știe și la profesionalismul dedicat al doamnei.
Personalul prompt și manierat. Recomand
An Marius
An Marius2 ani în urmă
Perfect pot descrie totul și profesionalismul echipei medicale și toată experiența
Angheloiu Marius
Angheloiu Marius2 ani în urmă
O experiență la nivelul de afară. nu numai că la cabinet mi se au rezolvat in timp urgent și problemele medicale , dar am comandat și 2 perechi de ochelari la prețuri cu 30% mai ieftini decât în alte părți.
O sa revin și cu părinții să i operez de cataractă.
Recomand cu încredere
Locații recomandate