/Tulcea/Avocat

Sameday 24 Tulcea

Strada Elizeului 48, Tulcea, România

Sameday 24 Tulcea
Avocat
2.8
84 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5R8C+54 Tulcea, România
+40 736 720 610
sameday.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Georgeta Geangu1 an în urmă
Serioși, prompți, amabili. Felicitări!
Bianca Gabriela Samson
Bianca Gabriela Samson2 ani în urmă
Personal super fain și foarte rapizi 🤗🤗🤗
Adrian A.
Adrian A.2 ani în urmă
In ultima perioada au reusit sa fie foarte rapizi. Un minus este sediul, unde mai e de lucrat in ceea ce priveste lucrul cu clientii.
Marcela Adam
Marcela Adam4 ani în urmă
Extrem de neseriosi si de sictiriti! Se joacă cu timpul nostru dupa cum au ei chef! Primesc mesaj ca va fi livrată comanda in cursul zilei, dar de fapt nu mi se livrează nimic. Mi se da numărul de telefon al curierului care atunci când sun raspunde robotul si spune ca nu este un număr de telefon valabil, apoi dupa multe telefoane date pe la Bucuresti si Tulcea mi se da altul care in sfarsit este valabil, dar curierul nu prea are chef sa raspunda. Si cand intr-un final raspunde, imi spune sictirit ca nu azi, maine aduce coletul, deși de vreo 2 zile consecutive tot primesc mesaj ca vor livra coletul! Vorba cuiva, trebuia sa se numească sameyear!
Razvan Tatu
Razvan Tatu4 ani în urmă
Niste nesimtiti si incompetenti.. Ma duc la ei la sediu sa iau un colet si cand ajung acolo le spun ca este vorba despre o tabla de sticla iar proasta de acolo o scapa din mana .. Atata nesimtire si prostie nu am m-ai vazut ..Singura sarcina e sa cari alea fa si nici de asta nu esti in stare?... Ii voi evita de acuma.
Buftei George
Buftei George4 ani în urmă
Curier incapabil, il sun sa ne vedem sa iau comanda ca urmeaza sa plec din oras si el imi raspunde ca nu ma poate ajuta pe motivul ca a pus pachetul in spatele masinii si a calculat "maria sa" astfel incat coletul meu sa fie printre ultimele. Comportament iresponsabil
Mihai Alexandrov
Mihai Alexandrov4 ani în urmă
Cel mai penibil serviciu de curierat, nu raspund la telefon, nu iti dau detalii in legatura cu coletul, de sameday nici in vise poate sameweek sau sameknows who when...NU RECOMAND!
Conspiratii La Zi
Conspiratii La Zi2 ani în urmă
Niste retarzi care nu merita nici un sfert de stea. Colet ajuns deteriorat dar nu au anuntat pe nimeni pana cand am sunat eu sa ma interesez de ce nu ajunge coletul . Mai sunt si aroganti . Nu numai in Tl dar si la Ct sunt la fel de terminați .
Stefan Nas
Stefan Nas2 ani în urmă
AZI 5 OCT 2020 am FOST PLĂCUT IMPRESIONAT DE un curier de la sameday.Un ADEVĂRAT profesionist.Tin sa-i multumesc și pe aceasta cale.Cel ce mi-a livrat un tv philips 43 inch.
Locații recomandate