/Tulcea/Avocat

Urgent Cargus

Combustibilului, Tulcea, România

Urgent Cargus
Avocat
2.8
130 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5QGG+2W Tulcea, România
urgentcargus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicoleta iosif
Nicoleta iosif2 ani în urmă
Nu recomand!!!!Daca te suna la o ora cand sunt ei prin preajma, tu trebuie sa stai planton acasa,sa.ti dea pachetul ,altfel, te trimit la ei la sediu.Nu anunta din timp sa.ti spuna ca intr.o ora ajung la tine si poate lasi treaba pe care o ai, si vii acasa sa.i astepti.Mi.au trimis pachetul prin alt coleg si tot asa....nici acum nu l.am primit.De parca mi.l aduc gratis acasa..sunt dezorganizati si neseriosi.
Sorin Ichim
Sorin Ichim2 ani în urmă
Jalnică firmă de curierat! Practic stau de 1 săptămână și jumătate și aștept să fiu sunat de aceștia pentru a-mi ridica un colet ! Măcar înștiințați clienții de potențialele întârzieri. Suntem oameni cu toti dar măcar faceți un mic efort și fiți cu bun simț.
Sorin Toader
Sorin Toader2 ani în urmă
Teoretic, o comandă livrată prin curier ajunge mult mai repede decât dacă ar fi trimisă prin vechea metodă a coletului trimis prin poștă. Practic, dacă firma de curierat este Urgent Cargus, mai gândiți-vă o dată înainte să apelați la serviciile ei! Curierii mint, la telefon se face terapie cu clientii, nu se rezolva problemele. Bun simț n-a avut compania asta niciodată, dar acum au intrecut orice masura! Concret, am trimis luni un plic, a ajuns miercuri in TL, e din nou luni si plicul nu e livrat. De necrezut!
Eugen Larie
Eugen Larie2 ani în urmă
Am fost prezent la primirea coletului a unei cunoștințe și ce-am constatat :
Curierul nu vine la adresa
Curierul nu dă rest
Profund dezamăgit
Anya Store
Anya Store3 ani în urmă
Am primit zeci de colete prin: Cargus, Fan Courier, Nemo, Sameday, Dragon Star, DPD, GLS.
- Fan Courier: foarte multumit, am trimis colete si am si primit, nimic de reprosat;
- Cargus: foarte multumit, coletele ajung la timp, conform SMS-ului primit;
- Nemo: multumit, coletele ajung cu intarziere de cate o zi cateodata;
- Sameday: foarte slab la Tulcea, cel putin, la sediu trebuie sa iti faca chitanta de mana, uneori te suna curierul la 18-19 seara, alteori nu te suna, un colet nu a mai ajuns deloc, a fost facut retur din vina curieratului.
- Dragon Star: foarte multumit, nu am fost la sediu insa baiatul de pe masina este foarte de treaba (m-a ajutat sa urc un AC la etajul 4). Livrare in grafic, nimic de reprosat.
- DPD: multumit, foarte rar nu livreaza din pricina faptului ca nu raspunzi la telefon, nu se deplaseaza intotdeauna si la adresa.
- GLS: multumit, inainte livrau greoi, cu intarzieri, nu taiau chitanta. Acum sunt mai bine pusi la punct, livreaza conform graficului.

Una peste alta, daca iti dai interesul sa intri in posesia unui colet, reusesti la oricare dintre serviciile de curierat.
Laura Ghioc
Laura Ghioc2 ani în urmă
De unde ati gasit curierii care va deservesc? Ingrozitor de ametiti si nepregatiti! Pogramul de la sediu nu este coroborat. Una zice site-ul cargus, alta se zice pe plan local, in privinta programului cu publicul.
Neamtu Eduard-Angel
Neamtu Eduard-Angel2 ani în urmă
Cea mai joasă speță de curier
Bianca-Gabriela Sotir
Bianca-Gabriela Sotir2 ani în urmă
1)Am dat adresa de la Bucuresti si a venit la Tulcea :))))
2)Nu am primit niciun apel legat de livrare pentru ca nici nu intentionau sa imi aduca comanda. Am primit un mesaj sa vin sa imi iau coletul de la sediu in termen de 5 zile, daca nu il iau, il trimit inapoi.
3)Nu am putut sa iau coletul, fiind in alt juted, asa ca mi am trimis prietenul sa il ia in locul meu. Nu a avut nicio problema, nu a trebuit nicio confirmare sau buletin. Au dat coletul meu DEJA PLATIT cu toata increderea :).
Locații recomandate