/Tulcea/Avocat

PORT TULCEA AVAL

Strada Portului, Tulcea, România

PORT TULCEA AVAL
Avocat
4
704 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5RQ5+43 Tulcea, România
+40 731 341 326
portaval.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dana Gava
Dana Gava2 ani în urmă
Parcare scumpă, locul arată încremenit în timp, ar fi cazul de investiții, având în vedere numărul foarte mare de turiști care tranzitează portul! Există un bar cafenea, cu o toaletă curată, și un magazin de suveniruri chiar în locul de îmbarcare!
Violeta Ambrose
Violeta Ambrose2 ani în urmă
Lipsește cu desăvârșire o toaleta publica, având în vedere ca ai de așteptat pana la imbarcare iar transportul pe apa durează minim o ora.
Cioaca lucian
Cioaca lucian2 ani în urmă
Se taxează + 10 lei. Personal, am parcat vineri, la 12.15 si ieșeam luni la 13.25
Automatului îi comandasem factura. M-am răzgândit si am dorit bon, dar nu m-a dus inapoi, ci a reînceput.
Un domn care ori lucra in port, ori la Mr. Caffe, unde se afla si automatul, mi-a spus ca e ok numai ca nu se mai poate primi si recipisa.
In rest, totul ok.
Mircea Negrea
Mircea Negrea2 ani în urmă
Conditii de a lasa si scoate barca la apa. Parcare mare pentru masina si peridoc, închisa.
Cristian Ovidiu
Cristian Ovidiu2 ani în urmă
Din păcate am avut o experienta neplăcută în aceasta parcare, pe lângă faptul ca prețul este simțitor mai mare fata de alte parcări und ezita de parcare e 6 lei fata de 25 lei în Port Tulcea Aval. Iar pe lângă acest lucru sunt și angajați nesimțiți care omit sa te înștiințeze de faptul ca după ce achiți ai 10 minute sa părăsești parcarea, după care reduce sa achiți o noua taxa, dar după 4 sau 5 minute deja am fost blocat în parcare și am fost nevoit sa achit încă o ora de parcare, asta după ce am cautat camera prin toată parcerea. Locul de plată bineînțeles ca este în alt loc decât ieșirea din parcare mod prin care e greu sa plătești și sa poți pleca în timp util. Îmi pare rău că am ales aceasta parcare unde totul merge după reguli doar de ei știute.
Viorel Costin
Viorel Costin2 ani în urmă
poziționarea strategica ii oferă avantaje și de aici preturile în continua creștere. 2021 parcarea costa 25 lei pe "24 de ore...nu pe zi" (conform administratori) ..adica esti taxat și la fractiune de zi: 7 zile x 25 lei =175 + 10 lei (diferența de 4 ore între sosire și plecare)..deci total 185 :)
Cristina S
Cristina S4 ani în urmă
un port sărac dar frumos .. fără vizita turiștilor străini parca lasă loc de interpretări .. păcat repet ca nu se investește in turism de calitate și nu se profita din acest punct de vedere când locatia in sine și natura au atât de multe de oferit . nu știu dacă o sa ne mai întoarcem in curând dar mi-as fi dorit sa pot recomanda prietenilor o excursie aici însă condițiile lasă puțin de dorit
Patraulea Eugen
Patraulea Eugen2 ani în urmă
Locație cu intrare modernă, prețurile destul de mari.-lansare ,scoatere barca la apa 60+60lei,cu mașina proprie
Locații recomandate