/Tulcea/Avocat

Nava Rapida Diana

Strada Gării 28, Tulcea 820245, România

Nava Rapida Diana
Avocat
4.4
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5QJW+6F Tulcea, România
+40 737 259 337
diana-nava-rapida.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–19
Duminică: 8–19
Scrie o recenzie
Iulian Soitu
Iulian Soitu2 ani în urmă
Din multitudinea de oferte pentru traseul Tulcea - Sulina și retur este cea mai buna alegere. Pentru că: un dus durează 70 de minute, toaletă curată la bord, se calatoreste în siguranță, siajul de la celelalte bărci este aproape imperceptibil, se pot lua ceva mai multe bagaje, se pleacă la ora stabilită, se ține cont de rezervare, confortul este și el prezent - e loc de întins picioarele, sunt două curse pe zi în fiecare direcție, profesionalismul oamenilor de la bord și răbdarea de care dau dovadă, etc. În concluzie, este mijlocul de transport care face față oricăror pretenții. Bravo gașcă!
C-tin Trogmaer
C-tin Trogmaer2 ani în urmă
Transport rapid in max.1,5h, relativ civilizat (fără aer condiționat), cu programare telefonică care se respectă. Interesează-te înainte de unde pleacă.
123 4
123 42 ani în urmă
o placere sa călătoresc cu diana de fiecare dată când merg la Sulina. Căpitan excelent
Mihaela-felicia oanea
Mihaela-felicia oanea2 ani în urmă
In afara de faptul ca ajunge repede la destinatie, nu mai gasesc alte calitati ale navei. Inauntru e un miros oribil, scaunele si pardoseala sunt ca in trenul personal de acum 30 de ani, nu s-a respectat nicio norma de curatenie. Atentie! Nu se poate iesi pe puntea navei, nu e vaporas de croaziera, nu poti admira peisajul. Prin geamuri nu se poate vedea nimic, nu numai ca s-au facut opace de vechime, dar angajatii au pus si perdele. De asemenea, nu se limiteaza numarul bagajelor pt fiecare calator. Pasagerii stau gramada cu sute de bagaje pe jos si in brate, deranjandu-i pe altii, unii vorbesc tare, facand o larma teribila, si se foiesc mereu la baie. Doua persoane s-au catarat pe usile navei, in interior, sa vada privelistea si asa au stat pana la Sulina, strigand si mancand incontinuu, fara pic de respect. NICIUNUL dintre angajatii firmei nu le-a atras atentia. Sincer, a fost un dezastru calatoria, nu recomand asemenea servicii.
Eduard Tătaru
Eduard Tătaru2 ani în urmă
În urmă cu patru ani, momentul în care am fost pentru prima dată în Delta Dunării, am ales, la recomandarea unei persoane, să călatoresc cu o barcă de 5-10 persoane și s-a dovedit a fi o experiență total neplăcută. În anul următor am descoperit Nava Rapidă Diana, o companie serioasă de transport pe care o folosesc anual, inclusiv în prezent, datorită superiorității pe care o are față de restul mijloacelor maritime de transport precum bărcile sau vapoarele de tip pasager.
Andreiseeamans
Andreiseeamans2 ani în urmă
Pro
Ponton ușor accesibil pe jos
Nava mare, rapida, confortabila
Personalul amabil(cu excepția unei singure persoane ce pare a fi șeful... Cu accent de străin, probabil turc)

Contra
Scaunele ușor deteriorate și neîngrijite
Locația de pe site te direcționează în alta parte.... Adresa scrisa este corecta dar în momentul când accesezi locația automata te direcționează la sediul vechi...

Recomandare
Instalarea unui minibar pe timpul călătoriei

În rest, mult succes
Daniela Ciobotaru
Daniela Ciobotaru2 ani în urmă
Scaune murdare,rupte,totul este slinos și nespălat de mult timp.Mare pacat și rușine.Nu inteleg de ce călătorii nu se revolta si accepta aceasta umilinta.
Teodor Oloco
Teodor Oloco2 ani în urmă
Prompți și serioși bună dispoziție pentru a călători în acest mijloc de transport, 10...
Locații recomandate