/Timis/Avocat

Alexandru, Andreas si Asociatii - Avocati & experti Contabili in Timisoara

Strada Martin Luther no 2, Timișoara 300054, România

Alexandru, Andreas si Asociatii - Avocati & experti Contabili in Timisoara
Avocat
5
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q64J+FX Timișoara, România
+40 356 111 555
avocatul-meu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sergiu Dangulea
Sergiu Dangulea5 ani în urmă
Profesionisti, experti, ii recomand cu caldura!
Luciana Corlan
Luciana Corlan7 ani în urmă
Cand colaborez cu cineva si cumpar un serviciu, am pretentia de a primi exact ceea ce "comand". Aceasta casa de avocatura este in "liga" mare, isi face treaba si te trateaza cu respect indiferent daca esti multinationala, IMM sau persoana fizica... Imi place ca raspund asteptarilor (adica isi fac treaba la nivel profi), dar sunt si umani in acelasi timp, nu sunt deloc de avocati rigizi care te privesc cu superioritate. In avocat trebuie sa ai incredere, este pana la urma un partener. Cinci stele de la mine :)
Daniela Adriana Bojincă
Daniela Adriana Bojincă7 ani în urmă
E bine că există oameni care își fac datoria în favoarea clientului!
Ionescu Valentin
Ionescu Valentin10 ani în urmă
M-au scapat de un asociat care ma fura, intr-o firma de-a mea. Birou de avocati foarte ok, chiar au habar ce fac. O singura obiectie, cam aglomerat la birou, daca nu ti-ai respectat exact ora la care ai fost programat nu ii mai prinzi in ziua aia. Lucreaza doar cu programare. In rest foarte ok.
P Radu
P Radu10 ani în urmă
Andreas si Asociatii sunt contabili firmei noastre de multi ani, din 2006. Colaboram foarte bine cu ei. Intodeauna au avut solutii la problememe noastre, mereu deschisi si amabili. Niciodata nu am luat vreo amenda de cand avem contabilitatea la ei, ceea ce nu pot spune despre cealalta firma de contabilitate cu care am mai colaborat. E important pentru noi c firma sa stim ca contabilitatea este in regula, iar ei tocmai asta ne-au oferit. Profesionisti.
Diana niculeasa
Diana niculeasa10 ani în urmă
Am fost clienta lor intr-o problema de familie.
Mi-a placut mult cum au abordat problema mea si cum s-au miscat pentru a o rezolva. Eu am lucrat cu av Slageana care a fost foarte amabila cu mine.Intodeauna a fost draguta . Sunt mai multi avocati in firma. Au birourile in cladirea fostei Schele de Petrol.
Eu am fost multumita ei .
George sauca
George sauca10 ani în urmă
O firma de avocatura profesionista. Am infiintat o firma prin ei si au facut o treaba excelenta. M-au ajutat mult si cu sfaturi pentru un afacere la inceput ca a mea. M-am simtit in siguranta lucrand cu firma lor. Punctuali, amabili, Ok.
Oana Popovici
Oana Popovici2 ani în urmă
O echipa minunata! Colegialitate maxima!
Locații recomandate