/Timis/Avocat

B.I.N. IULIA NISTOR

Calea Circumvalațiunii 32, Timișoara 300682, România

B.I.N. IULIA NISTOR
Avocat
3.2
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q67F+F4 Timișoara, România
+40 256 476 072
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–14
Marți: 9–14
Mirecuri: 9–14
Joi: 9–14
Vineri: 9–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Stan
Cristian Stan2 ani în urmă
Am sunat acum de doua ori, au raspuns si mi-au inchis instant fara sa vorbeasca nimic! Felicitari, va mai caut...
Cristina C
Cristina C2 ani în urmă
Am dorit să fac o procură și după ce am fost întrebată detaliile necesare mi s-a spus că acest birou notarial nu se ocupă cu procuri.

Am întrebat cum este posibil așa ceva și am fost trimisă să caut un alt notar în piața Unirii, pe motiv că acolo sunt foarte mulți.
Georgiana Tripcea Beudean
Georgiana Tripcea Beudean4 ani în urmă
Pt o imputernicire la ora 10 am stat aproximativ 10 min.Foarte amabila Dna Notar.Pret mult mai mic decat in zona Unirii.Foarte multumita!Eficient,fara stat la coada,pret mai mic,amabilitate!
Crina Florea
Crina Florea4 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită! De cîte ori am avut nevoie de ajutor notarial și am apelat la acest cabinet am fost tratată cu respect și profesionalism.
Andrei Vlad
Andrei Vlad5 ani în urmă
Nu pot să îmi dau cu parerea despre serviciile oferite de doamna notar, dar cu tot respectul va sfătuiesc să înlocuiți secretara. Am fost la dumneavoastra, pentru a face o banală procura notariala, iar doamna secretara a solicitat un document care contabila mi-a spus ulterior ca nu exista!
Andreea Bunduri
Andreea Bunduri5 ani în urmă
In ciuda faptului ca am spus ce solicit, a trebuit sa imi pierd acolo o ora pentru a mi se comunica ca doamna notar nu face acel gen de document. Lipsa totala de respect!
Popescu Cristina
Popescu Cristina5 ani în urmă
O stea cu indulgenta.Atitudinea si profesionalismul doamnei de la receptie lasa de dorit.Pierdeti clienti din cauza acestei doamne care da impresia ca stie tot si spune putin.Pacat, pt ca este interfata dintre notar si client.Am plecat dezamagita.Nu recomand.
Viorel Vințan
Viorel Vințan7 ani în urmă
În sfârșit un cabinet notarial unde nu e aglomerația și nebunia uzuală de la cabinetele din buricul târgului. Doamna notar mi s-a părut profesionistă și atentă la detalii, a alocat timp suficient pentru toate explicațiile necesare. Recomand cabinetul oricui nu are chef să-și piardă timp aiurea cu statul la cozi, iar șansele de a găsi loc de parcare în zonă sunt mult mai bune decât în "Cartierul Notarilor". Eu am fost de vreo câteva ori cu niște declarații notariale, copii legalizate și împuterniciri și de fiecare dată a mers totul foarte operativ.
Locații recomandate