/Prahova/Avocat

Maria Petcu - Avocat Ploiesti

Strada Sublocotenent Erou Călin Cătălin, Ploiești 100066, România

Maria Petcu - Avocat Ploiesti
Avocat
5
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2VF+9P Ploiești, România
+40 723 620 715
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andra Patulea
Andra Patulea4 ani în urmă
Recomand cu drag! Un om valoros și un profesionist desăvârșit! Deține toate calitățile unui avocat la care poți apela cu toată încrederea. Este dedicată profesiei sale, empatica, consecventa și cu o vasta experiență. Vă mulțumesc, doamna avocat, pentru omenie și profesionalism!
Jacq
Jacq4 ani în urmă
Vă mulțumesc din suflet, Dna Avocat, pt toata implicarea, ajutorul, și reusita cazurilor pt care am apelat la dvs! Experiența și profesionalismul de care ați dat dovadă sunt atuurile care va recomanda oricui are nevoie de un avocat de succes, cum sunteți dvs!!!
GabriMakeup
GabriMakeup4 ani în urmă
Recomand 🥰
Pe lângă faptul că este o avocata buna şi implicata ,este OM ⇨ empatizează cu problema ,persoana si cazul extrem de frumos ,dedicat şi atent .
Tutoriasls HD
Tutoriasls HD2 ani în urmă
Am contactat-o pe doamna avocat pentru solutionarea unui litigiu, dansa a fost foarte prompta si la telefon mi-a oferit toate variantele. Datorita sfaturilor dansei am gasit cel mai avantajos mod pentru a rezolva litigiul respectiv. Va multumesc pentru sfaturi doamna avocat. Apelati cu incredere la serviciile doamnei avocat.
Amalia
Amalia2 ani în urmă
Voiam să vă mulțumesc pentru tot. Pentru modul în care îmi sunteți alături si pentru faptul că datorită dvs am copilul lângă mine acum. Doamna Maria Petcu este mai mult decât un bun avocat, din punctul meu de vedere, cel mai bun avocat, cu adevarat dă dovadă de profesionalism ! Este o doamnă sinceră, devotată, caldă, îți redă încrederea în tine și se implică total în cazul tău. Chiar nu sunt cuvinte să descriu cât de mult m-a ajutat ! Recomand cu toată încrederea ! 100% Profesionalism !
Narcis Croitoru
Narcis Croitoru2 ani în urmă
Dido Attou
Dido Attou2 ani în urmă
Roxana Dalida Vasile
Roxana Dalida Vasile2 ani în urmă
Locații recomandate