/Prahova/Avocat

Avocat Ploiesti - Iorgu Elena Simona

Strada Văleni, Ploiești, România

Avocat Ploiesti - Iorgu Elena Simona
Avocat
4.7
52 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2W9+QP Ploiești, România
+40 764 232 445
avocat-ploiesti.xyz
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cosmina Rosu
Cosmina Rosu2 ani în urmă
Avocata asta mă ține de 2 ani cu aceleași vorbe nu raspunde la telefon😔 Aveți mare grijă că vă face de vă ea bani și nu va rezolva treaba
Flavia Laura
Flavia Laura4 ani în urmă
Am platito 800 de lei pentru o simpla procedura de divort la care am fost mintita si pacalita de aceasta doamna. De un an si trei luni nu s-a finalizat nimic deoarece dumneaei a profitat de faptul ca sunt in imposibilitatea de a ma deplasa pentru ca sunt in carje si ma aflu la 3000 de km distanta. A luat bani a mancat bine si nu a facut absolut nimic. Ma mintit mereu cu privire la proces. Nu raspundea nici macar la tef. Numai intr-o sigura zi am sunat-o de 32 ori si tot nimic. Dupa c'è am scris pe whatzap ca voi lua masurile legale inpotriva ei a avut bunavointa sa ma sune ca sa ma intrebe daca mai sunt de acord sa ma reprezinte ca avocat. Imaginativa c'è mintita am fost de aceasta doamna care mi-a spus ca acest proces de divort Va dura 3 luni. Au trecut 15 luni si nimic. O data sa suspendat din cauza ca nu se prezenta .La insistentele mele a pus pe Rol acest proces iar in ianuarie 2020 a fost din nou suspendat pentru neplata taxei de timbru de 10 lei. Din Cei 800 de lei nu a avut nici macar 10 lei sa dezvolte in continuare acest proces. Am fost mintita si pacalita pe bani mei. Nu aveti incedere sub nici o forma pentru ca nu rezolva nimic mai ales pentru noi Cei care suntem departe de casa si cerem ajutor unui functionar public. Eu am trait-o pe pielea mea personal si pe buzunarul meu. Am platit-o atat cat a cerut .toata suma in anticip fara sa gandesc ca voi fi furata de un organ de drept care urma sa ma reprezinte in istanza deoarece eu nu aveam posibilitatea de a ma deplasa. Ascultati cu incredere o persoana cu un grav handicap care a fost mintita si pacalita. ....urmeaza sa fac demersurile necesare catre comisia de disciplina a baroului prahova pentru a-mi cere banii mei inapoi si daune morale si materiale pentru ca am fost mintita si furata de aceasta doamna din decembrie 2018.
Ruxandra Mateescu
Ruxandra Mateescu4 ani în urmă
Recomand cu incredere! Experienta, loialitate si dedicata meseriei! Doamna avocat a demonstrat ca intodeauna adevarul iese la suprafata si lupta pentru client cu toate fortele! Recomand!
Gratiela Iordache
Gratiela Iordache4 ani în urmă
Recomand cu incredere, doamna avocat Simona, m-a reprezentat cu succes intr-un proces pe care alti avocati l-au refuzat ...stima si respect! Multumesc si mult succes in continuare!
Cristian Toader
Cristian Toader4 ani în urmă
RECOMAND! M-a reprezentat cu succces, profesionalism si mai ales cu determinare. Multumesc dna avocat!
Laura Rus
Laura Rus5 ani în urmă
O experienta total neplacuta, te jecmaneste cu vorbe frumoase si isi insumeaza banii fara nici o remuscare. Nu va recomand colaborarea cu dansa.
Mihai Ionescu
Mihai Ionescu2 ani în urmă
Iti vorbeste frumos la inceput pana cand te prinde cu banii dati apoi nu mai raspunde la telefon si trb sa o pazesti pe la cabinet. M.am dus cu o problema unde mi.a dat castig de cauza invocand articole din codul civil si cand m.am desteptat si am cautat si eu articolele respective era chiar pe dos. A trebuit sa depuna o scrisoare prin executor zicandu.mi ca doar travereaza strada la cel de vizavi...i.am platit si apoi dupa 1 saptamana sa aflu ca acel executor de vizavi nu primise nimic de la avocata lu peste. Am pierdit bani si timp pt o mizerie de om. Ulterior am aflat ca e cunoscută in breazla ca un om neserios si pus pe jermaneala. Evitati
Mihai Fieraru
Mihai Fieraru2 ani în urmă
Un avocat asa cum trebuie.Mi-a rezolvat problema destul de repede si cu costuri destul de mici.
Recomand
Locații recomandate