/Cluj/Avocat

Cabinet de avocatură Blaj Law

Strada Nicolae Bălcescu 25, Cluj-Napoca 400000, România

Cabinet de avocatură Blaj Law
Avocat
4.7
70 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QHGW+CX Cluj-Napoca, România
+40 740 492 998
blaj-law.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iosif337 zile în urmă
Nu au cuvant, contractul nu e respectat, multaaa abureala/vrajeala, trebuie sa-i suni tu pt. orice(ca doar ei te platesc, nu invers), lucruri facute pe ultima suta. Dupa ce platesti onorariul, scopul lor e sa faca cat mai putin pt. banii respectivi.
Lucian sangiorzan
Lucian sangiorzan2 ani în urmă
Am scris un mesaj pe pagina de internet intr-o zi de duminica aproximativ la ora 19...am primit un raspuns in maxim o ora, iar a doua zi am fost sunat si sfatuit de dansii cum sa procedez in continuare. Tot respectul pentru ceea ce faceti.
Ella mac
Ella mac2 ani în urmă
Cu placere doresc sa fac cunoscut ca am beneficiat de servicii profesionale, prompte care mi-au fost de mare ajutor. Raspunsurile primite au clare si la subiect, dar am primit si detalii unde am avut nevoie de o detaliere.
Recomand cu incredere Cabinetul de avocatura Blaj Law.
Gocan Traian Danut
Gocan Traian Danut2 ani în urmă
Am pus o intrebare cu privire la vârsta limita de pensionare, în cazul meu, iar în aproximativ 10 minute am primit răspunsul și prevederile legale în acest sens. Vă mulțumesc!
Oana Muresan
Oana Muresan2 ani în urmă
Recomand! Apreciez atentia la detalii cand ati citit situatia mea, detalii care au contat la proces. Multumesc pentru raspunsurile clare si prompte. Ma bucur ca am gasit un avocat in cluj ca dumneavoastra. Mult succes!
Edward Vlad
Edward Vlad2 ani în urmă
O echipa profesionista. Am apelat la ei pentru niste nelamuriri, mi-au clarificat situatia foarte repede si pe intelesul meu. Recomand!
Agota Pop
Agota Pop2 ani în urmă
Chiar dacă am primit un răspuns nefavorabil pentru noi, recomand "Blaj Law". Mi-au răspuns la solicitare promt, amabil si foarte la subiect.
Rami S
Rami S2 ani în urmă
In timpul discuției online am primit răspunsuri precise la problema cu care mă confrunt, astfel că, acum știu ceea ce am de făcut. Mulțumesc Blaj Law!!!
Ana PANTURU
Ana PANTURU2 ani în urmă
Raspuns prompt, profesionist si asertiv. Multumesc mult! Succes in activitate!
Locații recomandate