/Cluj/Avocat

Avocat Gîndac Cristian Călin | avocat drept penal Cluj

Calea Dorobanților 14-16, Cluj-Napoca 400000, România

Avocat Gîndac Cristian Călin | avocat drept penal Cluj
Avocat
5
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJC2+FJ Cluj-Napoca, România
+40 751 974 528
avocatcristiangindac.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Zita Zah-Mincu
Zita Zah-Mincu2 ani în urmă
Am gasit cabinetul de avocatura pe internet. Am ales pe baza recenziilor si nu am regretat!
Dl. av. Gîndac este un perfectionist, cu o foarte buna pregatire profesionala, cu o atitudine prietenoasa, orientata spre client, foarte serios, atent la detalii, oferă sfaturi și răspunsuri clare și sigure.
O persoana deosebit de implicata, lupta cu tenacitate pentru a dovedi nevinovatia clientului.
Va multumesc respectuos și va recomand cu cea mai mare incredere.
Vlad Andrei
Vlad Andrei2 ani în urmă
Am apelat la serviciile domnului avocat Cristian Gîndac și a întregii echipe coordonate de acesta, în legătură cu un caz penal (substanțe interzise), după ce în prealabil am mai consultat și alți avocați din Cluj. Datorită faptului că reclamele plătite recomandă avocați super specializați (care în realitate sunt pe departe de această titulatură), până să discut cu domnul avocat Gîndac Cristian niciunul dintre ceilalți avocați nu mi-ai inspirat sentimentul de încredere și profesionalism. Încă de la prima interacțiune am primit răspuns la toate întrebările într-un limbaj extrem de accesibil. Profesionalismul, dăruirea, seriozitatea și promptitudinea sunt doar câteva dintre atuurile domnului avocat. Îl recomand cu căldură tuturor celor care au tangențe cu domeniul dreptului penal. Atunci când ai un profesionist alături, care îți explică pas cu pas ce urmează și te informează în permanență cu privire la noutățile apărute, uiți de toată presiunea caracteristică procesului penal. Soluția finală a fost pe măsura așteptărilor.
În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui avocat bun specializat în penal, îl recomand cu toată căldura și încredere pe domnul avocat Cristian Gîndac. Înainte de a fi avocat, este OM!
Ioana Duică
Ioana Duică2 ani în urmă
Din interacțiunea mea cu domnul avocat, pot constata cu ușurintă că pe lângă cunoștințele vaste în domeniul dreptului penal și nu numai, o trăsătură definitorie este umanitatea.
Pasiunea pentru drept, empatia și interesul suprem al clientului fac din dânsul un profesionist de excepție. Recomand cu tot dragul!
Alexandru Filip
Alexandru Filip2 ani în urmă
Profesional si serios. M-a ajutat in cel mai greu moment din viata, si in timpul weekend-ului, si pe tarif normal redus, nedublat. Recomand oricand cu caldura, tot asa dnule avocat Cristian, Multumesc pentru ajutorul la nevoie !
Ilea Delia
Ilea Delia2 ani în urmă
Domnul avocat Gândac Cristian Calin .
Un om de valoare , prețios .
Respectuos și plin de entuziasm și profesionalism receptiv și cunoscător bine a legilor in domeniul în care profesează ca și avocat pe penal .Aș recomanda tuturor oamenilor care au probleme pe penal sa solicite cu încredere serviciile oferite de Domnul Avocat Gândac.
Cu stimă și respect mii de mulțumiri .
Dan Croitoru
Dan Croitoru2 ani în urmă
Am apelat la un consult la dl. avocat Gîndac, si sunt foarte multumit. Mi-a inspirat incredere si profesionalism. Am primit raspunsuri la intrebarile care nu mi-erau clare si sfaturi pentru urmatorii pasi.
Aurica-Nicoleta Samartinean
Aurica-Nicoleta Samartinean2 ani în urmă
"𝙿𝚛𝚘𝚏𝚎𝚜𝚒𝚘𝚗𝚊𝚕𝚒𝚜𝚖𝚞𝚕 𝚍𝚎 𝚌𝚊𝚛𝚎 𝚊ţ𝚒 𝚍𝚊𝚝 𝚍𝚘𝚟𝚊𝚍ă ş𝚒 𝚍ă𝚛𝚞𝚒𝚛𝚎𝚊 𝚙𝚎𝚗𝚝𝚛𝚞 𝚛𝚎𝚊𝚕𝚒𝚣𝚊𝚛𝚎𝚊 𝚞𝚗𝚘𝚛 𝚙𝚛𝚘𝚒𝚎𝚌𝚝𝚎 𝚊𝚝â𝚝 𝚍𝚎 𝚌𝚘𝚖𝚙𝚕𝚎𝚡𝚎 𝚜𝚞𝚗𝚝 𝚍𝚘𝚟𝚊𝚍𝚊 𝚌𝚎𝚊 𝚖𝚊𝚒 𝚎𝚟𝚒𝚍𝚎𝚗𝚝ă 𝚊 𝚞𝚗𝚎𝚒 𝚖𝚞𝚗𝚌𝚒 𝚊𝚜𝚒𝚍𝚞𝚎!!!" 𝚅ă 𝚖𝚞𝚕ț𝚞𝚖𝚎𝚜𝚌! 𝚈𝚘𝚞 𝚊𝚛𝚎 𝚝𝚑𝚎 𝚋𝚎𝚜𝚝!!! 🔝🕵️‍♂️
Vasile P.
Vasile P.2 ani în urmă
Am avut parte de o consultație foarte profesionistă și desfășurată, legată de un caz civil. Îl recomand cu drag pe domnul Cristian Călin Gîndac
Locații recomandate