/Cluj/Avocat

CRISTEA LUBINSCHI ORIANA CRISTINA

Strada Libertății 5A, Turda 401185, România

CRISTEA LUBINSCHI ORIANA CRISTINA
Avocat
5
83 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HQ8M+V6 Turda, România
+40 727 312 911
avocatoriana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sergiu Podar
Sergiu Podar2 ani în urmă
Promptitudine, incredere, profesionalism maxim ar fi doar cateva dintre calitatile doamnei avocat. Daca doriti sa aveti o reusita sigura si rapida eu recomand sa o contactati pentru o consiliere juridica chiar daca ati incercat si in alte parti (din propria experienta), dansa va gasi solutia optima pentru fiecare caz in parte si o sa va explice pe intelesul dvs. fiecare etapa in parte si va va raspunde la fiecare intrebare pe care o veti avea.
Eu ii multumesc inca o data si pe aceasta cale pentru ajutorul acordat.
Ely iordache
Ely iordache2 ani în urmă
Am contactat-o pe d-na avocat căutând pe internet și sunt cât se poate de încântata de alegerea făcută. Urmare a discuțiilor și a analizării documentelor trimise, am primit consiliere juridica cât și sfaturi în legătură cu ce am de făcut pe mai departe .Va mulțumesc !
Andreea Lorincz
Andreea Lorincz2 ani în urmă
Doamna Lubinschi este o profesionista , comunicarea cu ea este extrem de facila, a reusit sa ne salveze de la cumpararea unui teren cu actele in neregula , a venit mereu cu sfaturi utile si la obiect, extrem de atenta la cele mai mici detalii. Ii multumesc si o recomand cu mare drag!
Ilbo Micul
Ilbo Micul2 ani în urmă
Am contactat-o pe d-na avocat la recomandarea unui vechi prieten și sunt cât se poate de încântat de alegerea făcută. Urmare a discuțiilor purtate și a analizării documentelor trimise, a venit nu doar cu interpretări corecte dpdv juridic, ci și cu recomandări pentru un curs de acțiune cât mai avantajos pentru ambele părți.
Braro Impex
Braro Impex2 ani în urmă
D-na avocat a implementat dosarul GDPR in cadrul societatii, cu o rapiditate si un profesionalism desavarsit. Totul sa desfasurat rapid in termeni legali, costurile fiind clare de la bun inceput fara modificari ulterioare. Recomandam, de fiecare data cu incredere!
Antonio Simescu
Antonio Simescu2 ani în urmă
5 stele pentru aceasta stea din lumea avocaturii! O doamna de nota 10! Mi-a oferit tot ajutorul posibil in rezolvarea unei probleme care pentru alti avocati pe care i-am contactat parea o situatie imposibila. Ei bine, doamna Oriana a demonstrat ca nimic nu este imposibil. Cea mai buna alegere in materie de avocati!
Gabriela ,
Gabriela ,2 ani în urmă
Doamna avocat m-a ajutat mult în rezolvarea problemei mele,am comunicat foarte bine cu dânsa,dând dovadă de profesionalism, implicare, foarte drăguță și cu multă răbdare,informându-mă în legătură cu cazul meu ori de câte ori am solicitat-o.Îi mulțumesc mult. O recomand cu cea mai mare încredere!
Radulescu Ionel
Radulescu Ionel2 ani în urmă
Este foarte corecta ,amabila și o bună avocată.
M-a reprezentat in proces si am câștigat procesul.
O recomand cu încredere!
Locații recomandate