/Cluj/Avocat

Cabinet Avocat Crisan Manuela

Bulevardul Eroilor 43, Cluj-Napoca 400129, România

Cabinet Avocat Crisan Manuela
Avocat
5
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHCV+5W Cluj-Napoca, România
+40 745 054 123
crisanmanuela-law.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Deea Deeea
Deea Deeea2 ani în urmă
O echipa dedicata si de incredere. In cadrul acestui birou lucreaza avocati profesionisti, bine pregatiti, care, pentru problema noastra, au identificat cea mai buna solutie, atunci cand alti avocati nu ne- au oferit nicio sansa. Recomandam cu incredere!
Gabriela Urs
Gabriela Urs2 ani în urmă
Manuela Crișan este un avocat cu o pregătire profesională excelentă, care coordonează o echipă tânără și entuziastă, dar mai ales un OM care îi susține din toate puterile pe toți cei care îi solicită sprijinul. Recomand cu cea mai mare încredere!
Mihai Zedler
Mihai Zedler2 ani în urmă
Profesionalismul, atenția la detalii și amabilitatea d-voastră definesc cel mai bine experiența pe care am trăit-o pe toată perioada în care am beneficiat de serviciile și suportul d-voastră juridic.
Gânduri bune,
Mihai Zedler
Maria pop
Maria pop2 ani în urmă
(Tradus de Google) Persoanele din biroul „Cabinet Avocat Crișan Manuela” sunt avocați profesioniști, foarte bine pregătiți și cu experiență. Sunt empatici, te tratează foarte serios. Problema ta devine problema lor și te simți în siguranță că nu se vor opri până nu îți vor găsi cea mai potrivită soluție. Recomand cu încredere firma de avocatură Crișan Manuela!

(Original)
The people in the office "Cabinet Avocat Crișan Manuela" are professional lawyers, very well trained and experienced. They are empathetic, they treat you very seriously. Your problem becomes their problem and you feel safe that they will not stop until they get you the most suitable solution. I confidently recommend the Crișan Manuela law firm !
Romina Ripan
Romina Ripan2 ani în urmă
Ioana Oltean
Ioana Oltean2 ani în urmă
Ariana Urs
Ariana Urs2 ani în urmă
Robert Kovacs
Robert Kovacs2 ani în urmă
Locații recomandate