/Buzau/Avocat

Casa Județeană de Pensii

Bulevardul Industriei 1, Buzău 120068, România

Casa Județeană de Pensii
Avocat
2.2
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4RQ8+59 Buzău, România
+40 238 724 041
cjpbuzau.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–14
Marți: 8–14
Mirecuri: 8–14
Joi: 8–14
Vineri: 8–12
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Giuseppe Angelo
Giuseppe Angelo4 ani în urmă
Casa de pensii Buzău trebuie să își pună la punct sistemul on-line. Să ia exemplu de la Cluj care răspunde oficial cetățenilor. Consider că merită minus o stea.
Eugenia David
Eugenia David5 ani în urmă
De doua luni încerc să aflu o informație telefonic. Nu răspunde decât de la centrală..îți face legătura și stai și aștepți ca prostul...La e-mail nu răspund...Sunt cea mai slabă și prost organizată instituție cu care m-am confruntat până acuma. Sper să se schimbe ceva acolo, ceva major si să ajungă sa lucreze profesionist.
Daniel Chioreanu
Daniel Chioreanu5 ani în urmă
Oameni nuli. Si nu sunt la prima experienta. Angajati politic sau pe bani multi. Habar nu au in tot ce fac. De altfel asa se intampla in toate institutiile publice din tara. As fi dat stele cu minus de se putea. Nu poti fi decat scarbit dupa astfel de intamplari. RUSINE !!!
Marilena Matei
Marilena Matei5 ani în urmă
Mulțumesc pentru răspunsul prompt și rezolvarea favorabilă a cererii de modificare a adresei de domiciliu, in condițiile in care am făcut solicitarea prin e-mail.
Ciprian Constantin
Ciprian Constantin6 ani în urmă
Aceasta nu este pagina oficiala a instituției, asa ca nu va așteptați sa primiți răspuns aici.
Solicitările se înregistrează, de către instituție, doar dacă la adresați acesteia, în mod direct, la registratura, prin posta, fax sau prin e-mail. Unele răspunsuri ar conține date cu caracter personal, protejate de legea 677/2001, și care se comunica doar titularului, personal, nu în văzul tuturor.
Gabriela Alexandru
Gabriela Alexandru2 ani în urmă
Ma straduiesc de doua saptamani sa iau legatura cu ei!!! La telefon raspunde o...inregistrare ce se vrea robot!!! Adresa de maill nu este valida!!! Oameni buni,chiar va bateti joc de noi?! Trebuie sa ajungem la ministru ca sa rezolvam o problema?
Costel Cozma
Costel Cozma2 ani în urmă
Am transmis prin e-mail, o solicitare pe data de 27.03.2020. Nu am primit un răspuns până in prezent si nu s-a rezolvat nici o problema din cele solicitate.
Ion CEAUS
Ion CEAUS2 ani în urmă
Pentru recalcularea pensiei.1. Pentru numărul total puncte realizate. Indicile de corecție: 1,41.2. La Punctajul mediu anual indicile de corecție 0,53686,se aplică Preferențial .
Locații recomandate