/Bucuresti/Avocat

Valentina Priboi – Avocat accidente rutiere deces, vatamari – Avocat recuperari creante

Intrarea Mărgelelor 13, București 062308, România

Valentina Priboi – Avocat accidente rutiere deces, vatamari – Avocat recuperari creante
Avocat
5
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2R6+QQ București, România
+40 746 548 064
priboi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Bogdan Petcu
Bogdan Petcu2 ani în urmă
Doamna avocat Valentina Priboi este cel mai bun avocat accidente rutiere, tot respectul, ne-ati ajutat foarte mult intr-un moment dificil! Recomand din suflet!
Tudor Jianu
Tudor Jianu4 ani în urmă
Mama mea a decedat intr-un accident rutier petrecut pe DN1, intre Ploiesti si Brasov, din cauza unui teribilist care a intrat pe contrasens. Doamna avocat Valentina Priboi ne-a fost alaturi inca de la inceput, ne-a asistat atat pe latura civila pentru obtinerea despagubirilor de la firma de RCA, cat si pe latura penala, pentru sanctionarea vinovatului, un pusti obraznic si care fusese si beat...
Doamna avocat a facut tot ce tine de politie, parchet, instanta, tribunale, noi doar am incasat banii in cateva luni, corect, exact, ca in contract, am fost foarte multumiti!
Roxana Bradean
Roxana Bradean4 ani în urmă
V-o recomand pe doamna avocat Valentina Priboi! Am fost pasager intr-o masina a unei rude, mergeam la Buzau, eu am suferit vatamari destul de serioase, am avut mainile rupte, etc., soferul a decedat, o tragedie! Doamna Valentina ne-a ajutat din toate punctle de vedere, si repede si bine, am primit despagubirile de la firma de asigurari. Tot ce ne-a promis a si respectat si am ramas ca si prietene ca sa zic asa... toata admiratia!
Diana Stamatiuc
Diana Stamatiuc5 ani în urmă
Doamna Valentina Priboi e cel mai bun avocat de despagubiri accidente auto! Am suferit un accident rutier forte urat in urma cu cateva luni de zile. Un taximetrist m-a lovit fara sa opreasca la semnul "cedeaza", am avut 50-55 de zile de ingrijiri medicale conform CML. Doamna avocat Priboi m a ajutat de la inceput, a venit direct la noi, m-a asistat si in mai putin de o jumate de an, am primit o suma foarte buna de la firma de asigurari rca a taximetristlui care m-a lovit. Onorariul a fost cel stabilit de la inceput, 15% din despagubire, nimic altceva! Recomand!
Viorel Luncanu
Viorel Luncanu5 ani în urmă
Am avut un eveniment nefericit in familie, fratele meu a decedat intr-un accident rutier anul trecut in Brasov si am apelat la doamna avocat Priboi pentru a obtine despagubiri. Ne-a ajutat foarte repede sa obtinem de la firma de asigurari rca banii, am primit sume mai mult decat ne asteptam, si eu si ceilalti membri ai familiei noastre, peste 100 000 euro, onorariul mic si conditiile au fost asa cum am semnat in contract. Toata stima, o recomandam!
Florin Nedelcu
Florin Nedelcu6 ani în urmă
In 2015 mi-a recuperat o creanta pe transport (am o firma de transporturi cu 5 camioane) si am incasat cam in 3 luni datoria. Este un avocat bun si se deplaseaza oriunde in Romania, chiar si pana la noi la Oradea! Felicitari, doamna avocat Valentina Priboi!
BreadRiver Comunicate de presa gratuite
BreadRiver Comunicate de presa gratuite6 ani în urmă
Doamna avocat Valentina Priboi este un profesionist in materie de recuperari creante, transporturi si uzucapiune. Fiind cotata ca unul din cei mai buni avocati de recuperari creante din Bucuresti, Valentina Priboi va ofera servicii de top oriunde in Romania si Europa!
Alex Mandache
Alex Mandache6 ani în urmă
Am trecut printr-un proces de uzucapiune, am avut o casa pentru care aveam nevoie de un avocat bun care sa imi rezolve situatia juridica si am apelat la doamna Valentina Priboi ; am avut o buna comunicare, problema s-a rezolvat exact asa cum imi doream. Si astazi cand am vreo nelamurire o sun pe doamna Priboi si imi ofera raspunsuri rapide si corecte. Multumesc!
Locații recomandate