/Bucuresti/Avocat

Avocat Paul Dumbravanu

Strada Emanoil Porumbaru 86, București 011424, România

Avocat Paul Dumbravanu
Avocat
4.8
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F38M+9M București, România
+40 757 747 747
pauldumbravanu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Consferent csaba282 zile în urmă
Bogdanul2003
Bogdanul20032 ani în urmă
Am apelat la serviciile domnului avocat pentru a lamuri situatia unui antecontract deoarece eram nesiguri de implicatiile juridice. Paul ne-a ajutat intr-un timp scurt.
Ovc Gfd
Ovc Gfd2 ani în urmă
Promite suport, nu ofera nici macar un raspuns. Neseriozitate maxima!
Bogdan Neagu
Bogdan Neagu2 ani în urmă
Buna ziua,

Nu stiu daca dl. Dumbravanu este unul dintre cei mai buni avocati din domeniu, sau daca tariful perceput este unul mare sau mic. Pentru a raspunde la aceste intrebari, trebuie sa compari cu o experienta similara.

Va pot spune in schimb, ca dupa prima discutie telefonica, am stiut ca este omul potrivit pentru situatia in care ma aflam ( aveam de ales intre a cumpara o cladire cu o lista interminabila de vicii, sau sa renunt la banii de avans, care reprezentau 25% din valoarea imobilului).

Planul conceput prin care trebuia sa actionam in perioada urmatoare, era atat de logic, clar si la obiect, incat dupa multe zile de stat in teroare, parca dintr-o data norii au inceput sa se risipeasca si sa isi faca loc primele raze de soare.

Zilele care au urmat, au fost ca un meci de tenis...dar indiferent de reactia adversarului, dl. Paul mereu gasea cel putin doua solutii prin care puteam contraataca.

In concluzie, am gasit in dl. Avocat Paul Dumbravanu, aliatul de care aveam cu disperare nevoie, pentru a iesi dintr-o situatie pe care o consideram aproape fara iesire.

Inca o data, va multumesc pentru tot ajutorul acordat!
Robert David
Robert David2 ani în urmă
Nu regret nici un moment ca am apelat la dvs. M-ati ajutat foarte mult sa inteleg multe lucruri legate de aceasta tranzactie imobiliara, mi-ati explicat fiecare detaliu ce urma sa il semnez, am adaugat clauze aparatoare cumparatorului, au fost multe lucruri la care eu nu m-as fi gandit, mi-ati deschis ochii la anumite 'portite' pe care vanzatorul putea sa le foloseasca in favoarea lui diverse chestiuni ce le-am inteles iar in special riscurile aferente la care m-am supus au fost expuse clar, transparent pe inteleseul tuturor.
Profesionalism, transparenta, promptitudine, experienta.
Recomand cu incredere!
Manu George Catalin
Manu George Catalin3 ani în urmă
Contactul a fost facut prin WhatsApp, raspuns prompt cu prezentarea serviciilor pe email apoi contact telefonic si discutata speta.
Colaborarea a inceput dupa confirmarea prin email a serviciilor dorite.
Tin sa mentionez ca eram in faza in care aveam deja semnat avansul, faza in care am realizat ca contractul nu este deloc potrivit si trebuie sa apelez la un specialist pentru o evaluare corecta.
Mi s-a explicat ca arvuna nu poate fi retinuta de catre dezvoltator daca nu se ajunge la un acord de buna-credinta, lucru ce s-a intamplat. In cazul meu, contractul continea foarte multe clauze ne-avantajoase/abuzive, doar o parte din cele mentionate de catre noi fiind si acceptate de catre dezvoltator.
Experienta avuta timp de cateva saptamani cu siguranta ne-a pregatit pentru o viitoare achizitie si arata cat de important este sa colaborezi cu un specialist inca din faza incipienta oricarui tip de achizitie. Inca de la primul contact am simtit un sentiment de siguranta, incredere si profesionalism.
La o viitoare achizitie voi apela cu siguranta la serviciile domnului avocat.
Adrian Salajan
Adrian Salajan2 ani în urmă
Bună am o problema familiară am o casa cumpărată de mine și am trecut pe mama și pe tatăl meu că uzul fruct și dacă aș vinde casa cu aprobarea mamei trebuie sa iau semnătură de la fiecare frați și de la sora mea și încă o problema am tatăl meu o murit acum 4 ani și o scos înainte să moară bani de la bancă și a pus-o pe mama coplotitor daca când casă nu am probleme cu banca as vrea să știu că rog din suflet va mulțumesc
Mihai Cazacu
Mihai Cazacu2 ani în urmă
Am avut o experiență plăcută cu domnul Dumbrăvanu. M-a sfătuit punctual pe toate aspectele legale vis-a-vis de achiziționarea unui nou apartament.

Am fost plăcut surprins de profesionalismul și rapiditatea răspunsurilor oferite.

Atenție totuși la emailuri ca mai intră în spam. Se poate remedia ușor folosind un singur email thread.
Cristian Calcisca
Cristian Calcisca2 ani în urmă
L-am contactat dupa ce am rezervat o locuinta intr-un proiect offplan, platind o arvuna, fiind insa nesiguri in privinta termenilor contractului de promisiune de vanzare pe care urma sa il semnam. Ne-a oferit consultanta si am reusit sa negociem clauze mai avantajoase si sa eliminam o parte din cele abuzive. Foarte important, am inteles ca arvuna nu poate fi retinuta de dezvoltator, daca prin negocierea de buna-credinta nu se poate ajunge la un acord in privinta contractului de promisiune de vanzare. Majoritatea contractelor protejeaza peste masura dezvoltatorul si sunt in defavoarea cumparatorului. De aceea, in luarea unei decizii atat de importante precum o achizitie imobiliara, este fundamental sa ai parte de consiliere de specialitate.
Locații recomandate