/Bucuresti/Avocat

Sandu Ionuț-Cabinet de avocat

apart. 7, Strada Poterași nr. 35, etaj 2, București 040265, România

Sandu Ionuț-Cabinet de avocat
Avocat
5
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C494+Q5 București, România
+40 768 414 883
avocationutsandu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
E Co
E Co3 ani în urmă
Un OM de o calitate exceptionala!
Sincer, n-am mai intalnit demult pe cineva cu disponibilitatea, generozitatea si profesionalismul domnului avocat Ionut Sandu.
N-am decat cuvinte de lauda si l-as recomanda oricui, fara ezitare.
Va multumesc si va doresc ca tot binele pe care il faceti sa se intoarca la dumneavoastra, inzecit!
Cristian Zauan
Cristian Zauan4 ani în urmă
Domnul Sandu Ionuț este un avocat care, în perioada consultărilor, mi-a demonstrat că are vaste cunoștințe în materie de drept penal cât și civil. Experiența dânsului ca fost polițist îl recomandă în cazurile penale complexe. Un profesionist care mi-a apărat interesele foarte bine în fața instanțelor judecătorești, în mai multe situații. Vă mulțumesc din nou și pe această cale, domnule avocat!
Recomand serviciile domnului avocat Sandu Ionuț!
Constantin Coman
Constantin Coman4 ani în urmă
Dl. Avocat Ionut Sandu este un om exceptional si un foarte bun profesionist care se implica foarte mult in aceasta meserie. Avand experienta anterioara de politist, cunoaste foarte bine procedurile judiciare. Il recomand pe Dl. Avocat Ionut Sandu cu toata increderea!
Ciprian gogontea
Ciprian gogontea4 ani în urmă
L-am cunoscut pe Sandu Ionut inițial ca polițist, lucrând împreună pe linie de investigații criminale, dovedindu-si calitățile în domeniul penal și procesual penal. De curând am apelat la el în calitate de avocat cu o problemă personală în materie civilă, primind răspunsuri calificate și documentate. Recomand cu toată încrederea, este serios si un profesionist!
Cristian Petre
Cristian Petre4 ani în urmă
Un profesionist desăvârșit, avocatul Sandu Ionut mi-a fost de un mare ajutor într-un proces în care era implicata o persoana apropiată mie. L-am recomandat cu drag și încredere și altor persoane. Apelați cu încredere la avocat Sandu Ionuț!
Ionut Catalin Guta
Ionut Catalin Guta4 ani în urmă
Intr-un moment in care optiunile mele pareau limitate, iar probabilitatea unei solutionari satisfacatoare parea aproape imposibila, am ajuns sa lucrez, in persoana domnului avocat Ionut Sandu, cu salvarea pe care nu o mai asteptam.
Cei peste zece ani in care domnul avocat Ionut Sandu a activat ca si politist, au fost experienta necesara pentru cazul meu, iar cunostintele dobandite in tot acest timp, au reprezentat marele ajutor ce a dus la o solutionare pozitiva a cazului.
Multumesc si recomand cu maxima incredere.
Alexandra Tipa
Alexandra Tipa4 ani în urmă
Recomand serviciile domnului avocat Sandu Ionuț! Consultanta în diversele probleme juridice și reprezentarea domnului avocat în litigii în care nu speram ca voi mai avea câștig de cauza, m-au determinat să-mi recapăt încrederea în sistemul de justiție din România
Irina Toarta
Irina Toarta2 ani în urmă
L am abordat pe Dl avocat Sandu Ionut online si a fost extrem de receptiv si rapid in a ma ajuta cu situatia pentru care aveam nevoie de lamuriri. A fost profesionist si mi a oferit absolut toate detaliile pentru a intelege sitiatia cu care ma confrunt. In cazul in care e nevoie de proces in mod sigur apelez la serviciile. Dumnealui in continuare.
Locații recomandate