/Bucuresti/Avocat

Darie, Manea and Associates Law Firm

61 Unirii Boulevard, Bl. F3, Entrance 4, 2nd floor, Apt. 208, București 030828, România

Darie, Manea and Associates Law Firm
Avocat
4.8
141 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4GC+HJ București, România
+40 723 500 027
rolegal.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Leticia Mouhaddir
Leticia Mouhaddir2 ani în urmă
Sunt profesionali recomand cu încredere echipa👍
Nameform Media
Nameform Media2 ani în urmă
Cu Darie, Manea & Asociatii, ne-am infiintat rapid firma si am putut incepe imediat activitatea. De asemenea serviciile de gazduire sediu ne-au ajutat foarte mult, impreuna cu multe alte servicii de care am avut nevoie pe parcurs. Multumim ca putem conta pe voi!
AUTOR
AUTOR5 ani în urmă
O echipa care lucreaza la cel mai inalt standard de profesionalism. Recomand si am deplina incredere In serviciile oferite de aceasta firma; o consideratie speciala Drei Cristina Dimache, Junior Lawyer, pentru implicare. Cristina Susanu, Manager Oil Pegasus Srl
Razvan Mihai
Razvan Mihai5 ani în urmă
Am reusit impreuna sa identificam si sa solutionam anumite aspecte pe care alte birouri de avocatura din Bucuresti nu au reusit sa le rezolve .Excelenta comunicare , bune abilitati de ascultare si intelegere .Felicitari echipei !
Doru Cristescu
Doru Cristescu7 ani în urmă
Am avut onoarea sa-l cunosc pe Dl avocat Darie si cativa dintre colaboratorii dumnealui ,din casa de avocati Darie&Manea Law Firm.
Cu muilt profesionalism au castigat un proces cu ANRP-ul referitor la un dosar de despagubiri pentru un imobil mostenit de subsemnatul impreuna cu o ruda. Recomand acesta casa de avocatura pentru aceasta.
Matei Marius
Matei Marius7 ani în urmă
Am gasit la Darie, Manea si Asociatii oameni foarte bine pregatiti, care au acordat multa atentie cazului meu, pregatindu-l pana in cel mai mic detaliu. Inca de la inceput am avut o relatie transparenta cu dansii, iar comunicarea a decurs foarte bine. Au avut multa rabdare si mi-au explicat mai multe aspecte cu care nu eram familiarizat si care pot da batai de cap unui om fara pregatire juridica. Le multumesc inca o data ca m-au ajutat sa gasesc solutia potrivita pentru situatia dificila in care m-am aflat.
VALI MUNTEAN
VALI MUNTEAN2 ani în urmă
O experienta inedita in cadrul avocatilor din Baroul Bucuresti. Domnul avocat Cristian Darie, plin de solicitudine si seriozitate, m-a consiliat direct pe telefon fara a programa o intalnire. Pe mine personal m-a castigat cu acest mic serviciu facut dezinteresat. Sigur voi apela la dansul pentru o inregistrare de marca.
Dan ciobanu
Dan ciobanu2 ani în urmă
Am fost reprezentat de domnul Darie Manea și Associatii într-un proces pe care l-au câștigat fără probleme. Adevărați profesioniști . Recomand cu toată încrederea !
Locații recomandate