/Bacau/Avocat

Cabinet de Avocat Birou de Mediator Diana & Claudiu Marin

Apartament 29, În apropierea Judecătoriei Onesti., Strada Cașinului 3, Onești 601007, România

Cabinet de Avocat Birou de Mediator Diana & Claudiu Marin
Avocat
4.9
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6QW8+5C Onești, România
+40 766 490 080
avocatonesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulian doilet
Iulian doilet2 ani în urmă
Va mulțumesc pentru ajutor!
Pricop Ionut
Pricop Ionut4 ani în urmă
Va multumesc pentru ajutorul dat bunicii mele pentru a avea acte pe terenul dat de zestre de la parintii ei. Nu am stiut ca daca stapanesti un teren mai mult timp fara a avea acte poti sa devi propritar cu acte in regula!😁
Lungan Emilian
Lungan Emilian4 ani în urmă
Nu am decat cuvinte de apreciere pentru doamna avocat Marin. Pe aceasta cale vreau sa va multumesc pentru rezolvarea problemei pe care am avut-o in legatura cu retrocedarea terenului preluat de comunisti!🤗
Andreea Aurora Savastre
Andreea Aurora Savastre6 ani în urmă
Nu am stiut ca se poate divorta fara sa te prezinti in instanta si fara a da o procura unui avocat sa te reprezinte daca locuiesti in strainatate. Prezenta dvs.in instanta in calitate de avocat a fost suficienta pentru a se pronunta divortul. Ma bucur ca v-am recomandat prietenei mele!
Geamana Adina
Geamana Adina7 ani în urmă
Va multumesc pentru raspunsul rapid si pentru incurajare. Era totusi mai bine daca se rezolva divortul prin mediere, dar din pacate fostul sot nu a fost de acord.
Tudor Sebastian
Tudor Sebastian10 ani în urmă
Faptul ca am putut solutiona pe cale amiabila situatia divortului prin incheierea unui acord de mediere, care a fost autentificat la notar fara interventia instantei de judecata si fara a pierde timp pretios a contat foarte mult pentru mine.
Viziru Ciprian
Viziru Ciprian2 ani în urmă
Un proces de divorț elegant asa cum mi-am dorit. Ma bucur ca ati convins-o pe sotie sa ne judecam mai repede si sa nu dureze foarte mult. Va multumesc si de apartament. Dupa cum stiti nu puteam sa vin din Norvegia!
Recomand in procesele de divort pe doamna avocat!
Mitrut Severin
Mitrut Severin2 ani în urmă
Multumesc pentru tot ajutoru in procesul penal! M-am cam speriat, cand politia de la Onesti, mi-au spus ca am dosar penal, dar cu calm m-ati convins ca nu e asa grav. Tinem legatura.
Locații recomandate