/Bacau/Avocat

Avocat Onesti

Strada Cașinului nr. 3, ap. 29, in apropierea Judecatoriei, Onești 601007, România

Avocat Onesti
Avocat
4.8
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6QW8+H9 Onești, România
+40 763 810 035
avocatonesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cata Neata
Cata Neata2 ani în urmă
Intelepciunea si experienta " se strang de mana " pentru a rezolva fiecare caz in particular. Recomand cu cea mai mare incredere. La cat mai multe cazuri reusite, sa dea Domnul. Bafta pe mai departe.
Lucian Costin
Lucian Costin4 ani în urmă
Mersi de raspuns. Dar nu cred ca este in avantajul meu sa astept 2 ani asa cum mi ati spus pentru a se termina un proces cu banca pt. acel comision perceput de ei. Cred ca exagerati la durata procesului. O sa mai cer pareri si de la alti avocati!
Cristescu Marian
Cristescu Marian5 ani în urmă
Va multumesc ca ati reusit sa se poate anula in instanta decizia mea de concediere. Asta e situatia din Romania. Patroni abuzivi care profita de nestiinta noastra. Noroc ca mai sunt profesionisti in ale dreptului care mai opresc abuzurile lor.
Oprea Madalina
Oprea Madalina5 ani în urmă
Va multumesc ca m-ati ajutat in dosarul cu factura de la Eon care a fost enorma fata de cat am consumat. Prin expertiza s-a aflat pana la urma adevarul. Am vecini care au fost nevoiti sa plateasca si nu s-au judecat. A durat 3 ani, dupa cum m-ati atentionat, dar am castigat. Si ce e mai important am luat si cheltuielile de judecata.
Mihai Dinu
Mihai Dinu5 ani în urmă
Pana sa va consult, nu am stiut ca pot sa divortez fara sa te prezinti la proces, credeam ca e nevoie de procura si de mult stres cu drumurile. Ca ati fost dvs. ca avocat in locul meu a fost suficient pentru a divorta. Eu nu am lipsit de la serviciul din Anglia nici o zi. Seful meu multumit si eu multumit!😀 Daca stiam ca e asa usor, de mult nu mai stateam incurcat cu ea. 😅
Irinel Angheluta
Irinel Angheluta2 ani în urmă
Situatia succesorala dupa bunicii mei era foarte incerta. Chiar nu credeam ca o sa se rezolve. A durat mult dar astea-s legile in Romania!
Mihai Gheorghidiu
Mihai Gheorghidiu2 ani în urmă
Va multumesc ca ati avut rabdarea sa imi explicati in aceasta perioada grea pentru toti, ca am posibilitatea sa inregistrez actul de nastere al copilului si prin trimiterea documentelor online cu telefonul.
T & B Romania
T & B Romania2 ani în urmă
Profesionalism susținut printr-o colaborare eficientă pentru obținerea rapidă a unor acte de stare civilă! Recomandăm 100%!
Locații recomandate