/Sibiu/Atelier de dezmembrari auto

Registrul Auto Român

Șoseaua Alba Iulia 154, Sibiu 550052, România

Registrul Auto Român
Atelier de dezmembrari auto
3.6
454 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q3QM+WG Sibiu, România
+40 269 253 119
rarom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–20
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Irinel Vultureanu
Irinel Vultureanu2 ani în urmă
Chiar daca am avut probleme, create totusi de sistemul care convine de minune unora (si pe care pe care mi le asum) totuși, atitudinea unor angajați de acolo lasa impresia ca te asteapta precum un mielusel la decapitare. N am sa uit privirea initiala a domnului "inginer", este de pus in ramă.
Adrian Sociu
Adrian Sociu2 ani în urmă
Am ajuns conform programării la 14:00. Mașina a intrat la 14:10. La 14:50 masina era gata dar mi-au spus să revin după acte la 16:00-16:15 sau a doua zi. Dacă primeam actele în 15-20 minute le acordam 5 stele dar sa aștepți mai mult de 1h dupa acte nu e normal.
Rares N. Bl.
Rares N. Bl.2 ani în urmă
Bătaie de joc la RAR Sibiu, portarul s-a comportat cu mine ca și cum ar fi RAR-ul lui! Dacă nu am avut vaccinul am fost tratat discriminatoriu!
Rușineee
Viorel Dinu
Viorel Dinu2 ani în urmă
Chiar si cu o programare, fără aglomeratie, pentru o evaluare simpla, răbdarea este pusă la încercare maximă !?!Ceea ce ar trebui să dureze maxim 45-60 minute, aici durează 150-200 minute ?!?
Flaviu Beu
Flaviu Beu2 ani în urmă
O atitudine mult schimbată în bine față de ultima dată , acum patru ani .
Însă , clientul , esența și motivul pentru care există RAR , are la dispoziție intr-o încăpere doua măsuțe și patru scaune în fața a două ghișee la care te apleci sau îndoi genunchii pentru a înmâna sau lua acte . Ciudat și sfidător pentru secolul în care trăim. Și nu în ultimul rand , de banii plătiți pentru serviciul prestat toată lumea așteaptă cu totul altceva !
Adrian Florita
Adrian Florita2 ani în urmă
Bătaie de joc , zeflemea , aroganță , șpagă luată la vedere , bani între acte ... etc
Numai sa nu ai nevoie sa ajungi acolo .
Venit la ora 9 , plecat la 14:30 .
Iulian Bisericaru
Iulian Bisericaru2 ani în urmă
Portarul este lipsit de politete si plin de tupeu exarcerbat fara sa fie in nici un fel provocat. Nu doreste sau nu vrea sa se adreseze normal oamenilor, de la intrare. La 13.00 am avut programare. Dupa ce am completat cererea si am prezentat covid pass-ul fara nici un comentariu, am ajuns la bariera la 12.58. Vazand ca nu ridica bariera, m-am dus la ghereta lui pt a-l ruga sa o ridice, fiindca am programare la 13.00. Raspunsul lui: " ce, e 13.00 si nu stiu eu"? - pe un ton flegmatic la fel ca atunci cand mi-a inmanat cererea spre completare. Repet, m-am adresat cu politete, crezand ca nu a vazut ca sunt la poarta...
Victoria Town Yaggers
Victoria Town Yaggers2 ani în urmă
Să faci un RAR ...in ziua de azi este scump.
Am plătit 630 lei la o masină din 2011/ 1,4 mpi. Și cu programare . Va urez buzunare pline și răbdare.
Locații recomandate