/Sibiu/Atelier de dezmembrari auto

IONY

Strada Henri Coandă 63 B, Sibiu 550234, România

IONY
Atelier de dezmembrari auto
4.2
672 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5VP+94 Sibiu, România
iony.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Geo Vasy
Geo Vasy2 ani în urmă
Astăzi am fost cu o problema pe care au rezolvat-o rapid.Sunt foarte de treabă, mă declar foarte mulțumit, mulțumesc echipei Iony.
Marian Barna
Marian Barna2 ani în urmă
Au cam de toate dar sunt deranjati uneori. Probabil nu isi primesc salariile si devin zeflemisti cu clientii. Mi-a placut dar nu mai merg ! ;)
Alexandru B
Alexandru B2 ani în urmă
Service-ul din strand e slab, ei nu repara o piesa, ei inlocuiesc piesa. ITP-ul foarte pretentios (am reparat masina la ei, tot ce au zis am cumparat, masina e ok au zis, in aceiasi zi le-am solicitat sa faca verificarea tehnica si tipul de acolo desi a vazut ca masina a fost pusa la punct in aceiasi hala unde este si el, a zis ca nu se poate face itp-ul :)))). Magazinele sunt aprovizionate insa vanzatorii din strand sunt fitosi fata de cei de pe strada henri coanda care chiar stiu sa vanda. Nu cunosc detalii despre service-ul de pe strada henri coanda.
Sebastian-George Bucur
Sebastian-George Bucur2 ani în urmă
Personalul ar putea lucra la interactionarea cu clientii si la rabdarea fata de acestia fie ei mai mult sau mai putin informati. Cand te prezinti intr-un magazin de piese ar trebui sa primesti ajutor din partea angajatilor nu sa fi trimis la plimbare din motive ca le pierzi timpul sau nu au chef sa astepte pana le termini lista de piese necesare, fie problema cat de mica. Pentru partea de service, nu ma pronunt pentru ca nu am ajuns sa am nevoie de serviciile lor, dar daca in calitate de client esti tratat intr-un asemenea mod pentru achizitionarea de piese, nu stiu ce sa zic despre prestarea serviciilor. O nota de la 1 la 10 din partea mea ar fi 3 tras de urechi, pentru ca piese sunt si nu intreg personalul este la fel, dar anumiti angajati se pot cizela si fi mai empatici fata de clienti. Altfel mai bine sa puna un afis la intrare cu "du-te in alta parte, ca pierdem timpul". La capitolul preturi, la piese de producatori calitate medie, ei au pretul pe care il gasiti la alte magazine de piese auto la cele de calitate premium. Nu recomand decat in caz de urgenta, cand in secunda 2 ai nevoie de o piesa pentru un autoturism marca dacia, caci piesele din gama dacia se gasesc pe stoc, la fel doar in caz de urgenta si in cazul in care nu puteti ajunge in alta parte. Dar in rest aveti grija sa nu le pierdeti timpul cerand mai multe detalii si sau oferte caci sunt la bucata.
Dorian Ştefan
Dorian Ştefan4 ani în urmă
Gasiti piese auto pentru multe tipuri de masini la preturi accesibile.
Aici puteti face ITP la un pret bun 69 de lei si au service auto!
Victoria Town Yaggers
Victoria Town Yaggers2 ani în urmă
Te serveste imediat optionale foarte multe .
Ogner Ioan Lucian
Ogner Ioan Lucian2 ani în urmă
Găsești tot ce ai nevoie pt mașina ta 👍
Ovidiu Briciu
Ovidiu Briciu2 ani în urmă
Vinzatorea foarte acră cu clienții.
Locații recomandate