/Ialomita/Atelier de dezmembrari auto

A2 asistenta / tractari

Strada Călărași 492, Fetești 925150, România

A2 asistenta / tractari
Atelier de dezmembrari auto
4.2
64 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9RXP+2P Fetești, România
+40 769 919 919
a2asistenta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Stefan Codreanu
Stefan Codreanu4 ani în urmă
Mulțumim pentru serviciile prestate!
Personal calificat ,amabil,mașină f îngrijită cu aer condiționat,au ajuns foarte repede și factura s a emis până am ajuns la destinație!
Totul la un preț decent .
Bajenaru constantin
Bajenaru constantin5 ani în urmă
FIRMA SERIOASA CU PERSONAL CALIFICAT SI CU PRETURI ACCEPTABILE ....APELATI CU INCREDERE...RECOMAND
Florin-Victor Duta
Florin-Victor Duta5 ani în urmă
Am ramas in pana la km 140 cu o duba de 3.5 T dupa statia de taxare. Am cautat pe net si am sunat. In 20 de minute a venit cu platforma si am plecat spre BUCURESTI. O recomand ca firma serioasa si punctuali si toata munca prestata de aceasta firma a fost facuta de profesionisti .
Si pretul a fost super OK.
ELIBEREAZA FACTURA SI CHITANTA LA DESTINATIE.
NU CA ALTE FIRME FANTOMA CARE NU AU HABAR CU CE SE MANANCA ASISTENTA RUTIERA PE A2 Din partea mea nota 10 👍👍👍
Cristian Florin
Cristian Florin5 ani în urmă
Foarte operativi privind orele de sosire și ridicare a mașini de la momentul apelului dar mai ales serioși în livrarea mașini la destinația ceruta. Ii recomand cu multa căldură ca urmarea profesionalismul acestora.
Multumesc d-le Barbulescu Aurelian pentru serviciul prestat.
Mihai Ialomiteanu
Mihai Ialomiteanu5 ani în urmă
Ce-a mai proasta experienta traita.Am avut probleme la motor ..am sunat pentru tractat mi-a spus 750 lei pana la Buc .Fortat de imprejurari am acceptat scump dar nu am avut ce sa fac...Ajunsi in primul peco ce sa vezi patronu era acolo si ma ruga sa mai lege pe cineva la masina mea si imi scade 50 de lei...cine te duce din CT la Bucuresti pe 50 de lei?? Ca sa imi zica ca tre sa ii dau 850 de lei ca "mi-am schimbat destinatia" ...Precizez ca doamna in cauza ce vrea tractata o data cu mn vrea in Popesti....Ne-am tiganit ce-i drept i-am spus pe banii mei pe cursa mea nu iau pe nimeni sa scada la pret si o tractez odata cu masina mea....nu pe 50 de lei....Patronul Barbulescu Auras sub nici o forma nu a acceptat mai ca sa imi dea si masina jos dupa ce ii bagasem 250de lei benzina....Ca Imi ia de la km 167 pana la primu peco 250 de lei si ii mai dadusem 50 de lei deci total 300.si doamna in cauza pana in Popesti platea 350 lei Nu recomand firma asta sub nici o forma...si nu mai spun tiganie pana la destinatie....Nu iti dau bon..in orice caz Nu recomand...
Mihaela Ialomiteanu
Mihaela Ialomiteanu5 ani în urmă
Nu recomand firma A2 Tractari patron domnul Barbulescu Auras...nici angajatii nu sunt multumiti....te japcareste de bani ca te vede fortat de imprejurari. ..si scuze ca e duminica....nu avem noi nici o vina ca e duminica atata timp cat pe site-ul d-nului spune Non-stop 24h/24h.... Spune un pret....si sa il intelegem ca e obosit si daca vreau sa mai luam pe cineva...scade 50 de lei..dupaia 150...da mai creste la pret pe parcurs....nu recomand sub nici o forma!!!! Mai bine cu 1 si 2 la relantiu daca se poate decat cu asa japcari....cand vedeti a2 tractari ..feriti-va...uitati-va de 3-4 ori la recenzii si dupa actionati.....Nu !!!!
Ilie Vasile
Ilie Vasile6 ani în urmă
Duminica fiind, am ramas cu masina in pana (vw T5 plina cu pasageri) la Km 50 spre Bucuresti, i-am gasit pe net si am sunat, in 60 min au fost la noi si cu masina pe platforma, in Bucuresti m-au ajutat sa debarc pasagerii la casele lor, apoi masina defecta a fost dusa la service in Dr.Taberei, costul pentru tot deranjul mai mult decat convenabil.
Toata stima si multe multumiri.
Alex Avram
Alex Avram2 ani în urmă
Am avut nevoie sa îmi duc vechea mașina la programul rabla și au fost foarte de treabă încât și-au făcut treaba așa cum trebuie sa fie o firma de tractari...
Alții îți luau o grămadă de bani și mai te tratau cum te tratau!
Bravo lor!
Locații recomandate