/Ialomita/Atelier de dezmembrari auto

D&L Auto

D&L Auto
Atelier de dezmembrari auto
2.8
17 recenzii
8 comentarii
+40 724 315 813
dezmembraripieseauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ion Alexandru Gabriel
Ion Alexandru Gabriel2 ani în urmă
Am comandat online o piesa de la ei pe care mi-au trimis-o defecta. Am returnat piesa prin curier primind la schimb una total diferita atata din punct de vedere codului cat si al modelului.
M-am dus persaonal pana la sediul firmei sa imi returneze banii dar am avut parte de o atitudine areziva atat din partea personalului cat si al patronului.
in cele din urma mi-am recuperat o parte din bani cu ajutorul politiei ramanand doar cu dauna transportului pe care l-am platiti de doua ori in valoare de 110 lei
Dan Hill
Dan Hill5 ani în urmă
Nu recomand nimanui. Am avut o experienta foarte urata cu ei. Am cumparat o piesa, cand am luat.o au zis ca-mi dau garantie la ea, ca nu e nicio problema daca o aduc inapoi, nu mi-au dat nicio hartie la mana, piesa nu se potrivea, iar cand am venit a doua zi de dimineata inapoi la ei nu au vrut sa-mi dea banii inapoi, nu mai recunosteau tranzactia, voiau sa-mi dea mai putini bani desi piesa era exact in stadiul in care am luat-o. Cu greu am reusit sa-mi scot banii inapoi. De evitat pe cat posibil !!
Catalin Oprican
Catalin Oprican5 ani în urmă
Nu va recomand sa cumpărați piese din parcul asta de dezmembrari,pt ca eu am comandat si mi-au trimis piesa defecta.a trebuit sa merg pana la ei in parc sa le duc piesa si m-am certat o ora să-mi restituie bani.
Gabi Pîrnau Official
Gabi Pîrnau Official5 ani în urmă
NU RECOMAND...FOARTE NESERIOSI.MA MINT DE 6 ZILE CA MI TRIMIT O CHIULOASA ..
Madalin Oica
Madalin Oica5 ani în urmă
St stc
St stc6 ani în urmă
sa nu va reparati masina la ei sub nicio forma...o sa regretati neseriosi total cu multa vrajeala.
Catana catalin
Catana catalin6 ani în urmă
Un patron ececrabil
Gigel Chelu
Gigel Chelu2 ani în urmă
Am străbătut 350km sa iau o cutie automata de la ei spunandu-mi ca au codul cerut de mine. Când am ajuns am constatat ca nu era codul solicitat.
Locații recomandate