/Galati/Atelier de dezmembrari auto

Pensiunea pentru animăluțe Xia Pet

Strada Ştefan Petică, Galați 800552, România

Pensiunea pentru animăluțe Xia Pet
Atelier de dezmembrari auto
4
53 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F243+68 Galați, România
+40 744 700 242
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dumitru Genna
Dumitru Genna5 ani în urmă
Desi la inceput am fost un pic reticenta..am zis sa incerc..am fost intr o zi sa vad cum sunt conditiile. Am fost primiti foarte bine..foarte curat inauntru.. catei acolo erau foarte multi, toate rasele si marimile.. la o sapt am cazat si noi fata 3 zile.. eu zic ca s a simtit foarte bine acolo.. ea e mai depresiva de fel... dar a fost ok..am stat fara grija in concediu. Peste o luna o cazam iar.. recomand! Nu mi am facut nici o grija cat am fost plecata.. este foarte bine ca se cere carnetul si ca cateii sa fie la zi cu toate deparazitarile
Bogdan Irimia
Bogdan Irimia6 ani în urmă
Am cazat un labrador pt 4 nopti, si pot spune "Never again!"
La inceput totul ok, promisiuni, documente, vaccinari obligatorii, totul ok. Dar dupa asta incep problemele. De ce am dat o stea:
- cusca are cam 2mp, insuficient pentru animale de talie mare. Pentru un pechinez sau o pisica merge, dar pentru un caine mare nu, sub nici o forma nu.
- sunt circa 15 custi intr-o hala, cand incepe un catel sa latre, mai multi se iau dupa el, si se face un ecou de nu te auzi cu persoana de langa tine. Concluzia este ca am luat catelul rupt de oboseala (nu se odihneste nimeni in aceste conditii).
- nu exista spatiu unde sa fie lasati sa alerge liber macar 10 - 15 minute pe zi, iar curtea halei nu este imprejmuita cu gard, singura plimbare pentru nevoile fiziologice se face in lesa de catre angajatul permanent care (cred) si locuieste acolo, iar dupa cum arata si mirosea a bautura nu cred sa plimbe toti cateii, asa cum spune el, de 3 ori pe zi. Zona este plina de maidanezi, gunoaie, este un camp mare la periferia satului. Daca un catel scapa din lesa in timp ce Mr. Costel il plimba, sunt sanse mari sa fie facut bucati de maidanezi. Iar acest lucru se poate intampla din multe motive: scapa lesa din mana, se rupe lesa, sare catelul la Costel, acesta se sperie si da drumul lesei etc.
- La plecare nu mai aveam cutia metalica in care i-am adus mancare, desi la inceput am fost asigurat ca pune biletel, sa stau linistit etc. A luat-o altcineva mi s-a spus, si mi s-a oferit fara nici o remuscare cutia altui proprietar de animale, care si el cred ca se va supara cand va veni sa ia catelul si nu isi va gasi cutia.
- m-am servit eu cu o lesa (o cunosteam ca e a mea), dar Costel nu s-a obosit sa se asigure ca nu fur lesa altui proprietar.
- acasa catelul a dormit de seara la 22 pana a doua zi dupa-amiaza, pur si simplu nu s-a ridicat decat pt mancare si apa. Cand am ajuns acasa a baut apa circa 1 minut incontinuu, desi avea apa la hotel. Concluzia este ca animalul a fost foarte stresat si nu a mancat / baut apa.

In rest, nu l-am luat muscat, lovit sau altele, in custi era facut curat, insa cu siguranta nu mai apelez la aceste asa zise servicii. Stau la curte, mi-am luat dozator automat de hrana si apa, si asta e, mai bine sa stea singur in curte 4 zile decat la ei.
Alina Beatrice
Alina Beatrice6 ani în urmă
Eu mi-am lasat cateii de mai multe ori la aceasta pensiune (sunt caini de talie mare) si am fost foarte multumita din toate punctele de vedere. Desi cateii mei sunt pretentiosi si dependenti de mine, comportamentul lor nu a suferit nici o modificare si au fost bine hraniti. Cred ca aceasta pensiune este extrem de utila pentru posesorii de animalute si ii felicit pe proprietari pentru initiativa!
Sandu Daniel
Sandu Daniel6 ani în urmă
Pensiunea e ft curata si oamenii de ocupa de catelusi. Zona este asa cum este dar cazarea este super ok. Domnul acesta, Costica, vorbeste ft incet. Si eu am crezut la inceput ca e beat dar nu era. Este un om simplu, care are grija de animalute. Eu las de vreo 2 ani pisica si nu am avut probleme! Recomand
Nae Alexandru
Nae Alexandru6 ani în urmă
Recomand ! Daca este curat e clar ca se ocupa cineva si nu poate fi vorba despre un singur om. E greu sa intretii curatenia la animalute. Tot labrador am si se comporta la fel cand il iau dar la fel se comporta si cand ne intoarcem acasa dupa un drum cu masina. Domnul Emil a spus ca vor termina amenajarea tarcului vara viitoare si nu va mai exista stresul maidanezilor din imprejurimi.
AL Max
AL Max6 ani în urmă
Este pensiunea în care pisicutii mei sunt foarte bine îngrijiți. ..sunt relaxați. .fericiți. ..am recomandat aceasta pensiune la prietenii și amicii mei deoarece sunt mulțumită de condițiile oferite partenerilor mei necuvântători, personal calificat și clar sunt iubitori de animalute. ..chiar mi-au fost trimise fotografii cu pisicutii mei ca sa fiu liniștită în concediu. Recomand din tot sufletul hotelul tuturor stăpânilor de animalute care vor sa stea liniștiți în privința lor...aceștia sunt îngrijiți cu profesionalism și dragoste....
Robert costea
Robert costea6 ani în urmă
Si noi suntem clienti ai acestei pensiuni si suntem mulțumiți de conditiile si modul in care ne este îngrijit și supravegheat "copilul". Personalul este unul iubitor de animale si foarte atent cu acestea. Recomandam!
Miron Carmen Liliana
Miron Carmen Liliana6 ani în urmă
Riffu,în,,tabără,,la pensiunea XiaPet🐶🐶🐶
Fericit si relaxat intr-un loc special,cu prieteni dedicati dragilor nostri necuvantatori😼😼😼
Multumim mult,si data aceasta!💗💗💗
Locații recomandate