/Galati/Atelier de dezmembrari auto

PILKINGTON Centru de Parbrize Galati

Bd. George Coșbuc 103-105, Galați 800385, România

PILKINGTON Centru de Parbrize Galati
Atelier de dezmembrari auto
4.5
108 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2MP+JC Galați, România
+40 236 411 010
parbrize.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mocanu Marius
Mocanu Marius2 ani în urmă
Servicii foarte rapide si pret excelent.
Acid Me
Acid Me2 ani în urmă
Personal calificat,respectuosi,treaba rezolvata rapid si profesional.Recomand!
Liviu doar Liviu
Liviu doar Liviu2 ani în urmă
Nu pot spune ca nu sunt multumit total dar ma asteptam ca interventia de reparare a ciupiturii din parbriz sa fie facuta mai profesionist asa incat abia sa se observe. Trusa respectiva probabil ca e una destul de rudimentara si nu a avut pistol de injectie sau un sistem adecvat de vidare si injectare incat substanta sa patrunda bine in straturile parbrizului si sa creeze un strat cat mai etans si transparent . In fine ,daca la aplicarea foliilor si la inlocuirea parbrizelor sunt asi la capitolul reparatii ciupituri sau fisuri sunt departe de profesionalismul asteptat sau mai bine la rezultatele la care ar trebuii sa ne asteptam .
ALINA MODIGA
ALINA MODIGA2 ani în urmă
Personal educat si manierat. Servicii ireprosabile. Costuri mici.
Danubius Imobiliare Galați
Danubius Imobiliare Galați4 ani în urmă
Avand un acces relativ usor din bdul George Cosbuc, centrul de inlocuit parbrize Pilkington este o companie relativ noua dupa nume in irasul Galati, aflata in locul fostei conpanii Dr.Parbriz reper intersectia strazilor Gheorghe Doja si G. Cosbuc.
Ce este deranjant este ca nu exista loc de parcare facil deci daca ai noroc peinzi daca nu parchezi unde poti.
Intarea in service se face pe o singura parte ceea ce face destul de greu manevrabilitatea masinilor pentru ca trebuuesc mutate functie de stadiul operatiunilor.
Am comandat inlocuirea parbrizului venind la recomandarea unui prieten, am intrat la receptie, a venit unul dintre maistrii s-a uitat la masina a cautat pe net si a facut comanda, nu mi s-a cerut avans desi parbrizul costa in jur de 1.000lei.
Am revenit l-a o saptamana cu un telefon pentru a afla daca a venit parbrizul, mi s-a confirmat si am fost programat sa merg sa il schimb.M-am prezentat dimineata la prima ora sa fac inlocuirea, am lasat masina si dupa 3 ore totul a decurs ok am revenit sa ridic autoturismul.
Singurul lucru care mi s-a parut deplasat este ca nu am primit nimic la mana, o hartie de garantie, ceva, nimic desi am platit ceva bani,ciudat.
Florin Cazan
Florin Cazan2 ani în urmă
Servicii de calitate .Super angajati. Comunicare la nivel profesionist .
Lucrez cu ei de cel putin 6 ani .Si ca o completare in fiecare an schimb cel putin un geam . ,,Nu va doresc sa vi se intimple ,dar daca totusi aveti nevoie ,aici e locul potrivit .
Multumesc!
Florin
Scarlat ciprian
Scarlat ciprian2 ani în urmă
Am fost sa schimb parbrizul pentru un GLK la ei la centru. Dau de un nene ,aparent grăbit, ma întreba anul mașinii, ii răspund. Se ridică pe vârfuri, vede masina îmi zice prețul. 1050. In Brăila, același centru,niște băieți deosebiți preț 860 ron.oare de ce?
Ionut Tanvuia
Ionut Tanvuia2 ani în urmă
Strict dpdv al experienței personale: am fost pentru o reparație parbriz, ciupitură de la o piatră sărită. Aaa...nu se poate repara, prea mare zona, trebuie schimbat parbrizul. Mers 200 m mai încolo, rezolvat problema cu 50 lei, 1 an mai târziu fără probleme.
Locații recomandate