/Galati/Atelier de dezmembrari auto

DUPLECS

Str. Mihail Kogalniceanu 18, Galați, România

DUPLECS
Atelier de dezmembrari auto
3.7
126 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2MP+FW Galați, România
+40 236 468 565
paginiaurii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru-Dan Caprita
Alexandru-Dan Caprita2 ani în urmă
Am avut probleme cu injectorul 3 (cod DTC P1203 DTC) la un Ford Mondeo MK4 1.8 TDCI si in jumatate de ora s-a rezolvat problema (schimbat injectorul cu unul nou sigilat Continental - A2C59511610, pe care-l aveau in stoc).

D-nul care s-a ocupat de inlocuire s-a comportat profi si a fost eficient (timpul normat pentru operatiune este de aprox. 1h).

Nu comentez limbajul patronului pentru ca in discutiile cu mine a fost ok si mi-a raspuns la toate intrebarile adresate.

Ca idee, la alte service-uri la care am intrebat (inclusiv reprezentanta Ford), pretul estimat era de 2-3 ori mai mare si timpul de asteptare intre 5-10 zile.
Tavita 72
Tavita 722 ani în urmă
Sunt extrem de mulțumit de calitatea lucrărilor pe care am ales să le fac la acest service, chiar dacă nu sunt din Galați. Într-un cuvânt, dacă aveți o problemă asemănătoare cu a mea (injectoare, supapa EGR, etc.) recomand cu încredere ! De asemenea, atitudinea tuturor celor cu care am discutat acolo a fost foarte bună.
Ionut Grosu
Ionut Grosu2 ani în urmă
Patronul de acolo habar nu are sa vorbească cu clienții, civilizat vorbind. Realist, îți vine să îl iei la pumni. Nu recomand absolut nimănui și că sa va convingeți sunați înainte și cereți câteva date tehnice.
Nicu Dragan
Nicu Dragan2 ani în urmă
Pur și simplu iti iau banii degeaba. Când am cerut factura pe reparatii a doua injectoare, a zis ca nu e fata la calculator. Și sa mergem pe încredere. Bineînțeles că injectoarele după 2 zile s-au stricat.
BLUGZZ. RO
BLUGZZ. RO2 ani în urmă
Am fost la ei cu o babuta de 22 ani pb. cu pompa de injecție.. Am dus o luni am luat-o miercuri la 10 reparată... Șeful glumeț și relaxat băiatul care a lucrat serios... O experiență civilizata
Florin Oanca
Florin Oanca2 ani în urmă
Pentru experiența și calitatea muncii, merita cinci stele, dar pentru condițiile oferite clienților, comportamentul patronului față de clienți, timpul de așteptare până se face o diagnoza sau stabilire defecțiune, nu merită nici măcar una.
Cred că îi salvează renumele de cei mai buni pe partea de injecție motor și, probabil, faptul că nu au preturi foarte ridicate.
Daniel Antohi
Daniel Antohi2 ani în urmă
Vreau sa va spun ca acest atelier a dat dovada de profesionalism si nu numai, de ospitalitate romaneasca, pur si simplu am fost invitat de proprietarul lui, un domn inginer, la masa, ceea ce nu cred ca s-a mai intalnit.
Adrian Condruz
Adrian Condruz2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de serviciile oferite
Locații recomandate