/Galati/Atelier de dezmembrari auto

Complex Tirighina

Unnamed Road, Galați 800402, România

Complex Tirighina
Atelier de dezmembrari auto
3.7
262 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CX5W+FC Galați, România
+40 236 317 076
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Camelia Puscasu
Camelia Puscasu2 ani în urmă
Cel mai tare hotel
Radu Ariton
Radu Ariton2 ani în urmă
Nu functioneaza AC-ul sau mai degraba nu-si permite sa consume curent.
Adi Bumbac
Adi Bumbac2 ani în urmă
Miroase foarte tare a țigară. Foarte multa mizerie, cabina de dus infecta, nici măcar ușa de la întrare nu stătea închisă. Am stat 5 min și am plecat.
Floops1208
Floops12084 ani în urmă
Foarte foarte neplacut. O experienta pe care mi-as dori sa bo o repet ever. Toate prizele (adica doua) iesite din perete, o gaura in tavan, fara apa calda, personal total dar total nepregatit si ignorant. In baie curgea caloriferul si aveam apa constant pe jos. Un plus mare la restaurant, mancare foarte buna.
NICU STELIAN Stanca
NICU STELIAN Stanca4 ani în urmă
Restaurant cu servire amabilă, mâncarea gătită bine, am servit aripioare picante, personalul sa pliat pe dorința clientului, clientul a dorit meniu vegetarian și bucătăria a răspuns prompt, la fel și pentru copiii. Pentru mine a contat acest aspect, probabil mulți dintre noi care avem copii știm că devine greu sa le facem pe plac uneori..Iar că paranteză am avut parte și de acompaniament muzical, in fiecare săptămână este program muzical... vineri, sâmbătă și duminică.... per total sunt încântat
PaulT
PaulT4 ani în urmă
Ambient placut spațios, deservire f buna, meniul ne sofisticat dar foarte gustos! Muzica placuta, cu antren si la un nivel sonor coborat astfel incat conversatia sa se poata desfasura normal! Loc de joaca pentru copii!
Oana Chermenschi
Oana Chermenschi5 ani în urmă
absolut dezgustator - baia foarte murdara, in camera praf si paianjeni; camere neaerisite, nu exista aer conditionat care sa functioneze normal in camere usi foarte subtiri care se cutremura la cea mai mica miscare. de asemenea, locatia este langa calea ferata (la max 50m) si ai senzatia ca trece trenul prin camera. oribil. neingrijit si foarte scump.
daca trebuie sa stati aici, mai bine cautati altceva!!
Florin Barbieru
Florin Barbieru5 ani în urmă
Am avut placerea, sau mai bine zis neplăcerea de a sta o noapte în hotelul din acest complex. Hotel in teorie de 3 stele, zic in teorie deoarece nu ar trebui sa aibe mai mult de 1 stea. Că un rezumat : lenjerie alba , curata, dar ruptă în multe locuri, păianjeni pe post de vecini , instalația electrică la vedere cârpită cu bandă de izoler. Sa nu uit de sina de tren de la 5m de hotel. Va recomand să evitați aceasta locație!
Locații recomandate