/Dambovita/Atelier de dezmembrari auto

Claunic Service Targoviste

Calea București DN71, Bungetu 137497, România

Claunic Service Targoviste
Atelier de dezmembrari auto
4.2
118 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RGXR+JF Bungetu, România
+40 345 100 050
claunicservice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Madalin
Madalin2 ani în urmă
Preturi bune și servicii de calitate.
M-am simțit ca la reprezentanta.🙂
Toader florin
Toader florin2 ani în urmă
Am fost să fac ITP-ul la ei, și mi-au zgâriat portiera.
Manuiela Zelinschi
Manuiela Zelinschi2 ani în urmă
Un servis serios cu prețuri accesibile cu personal calificat cu un electrician foarte serios
Georgiana Pirvu
Georgiana Pirvu2 ani în urmă
Nu am fost multumita de serviciile dvs,pt ca eu am venit cu o problema ,insa voi mi_ati facut alta paguba...am venit pt schimbarea placutelor de frana,insa cel care s_a ocupat de masina mea mi_a rupt etrierul de la roata si m_au pus tot pe mine sa platesc.ceea ce nu mi se pare normal...Persoana in cauza trebuia sa plateasca sau compania Claunic''.nicidecum eu...si mi_au spus ca asa a fost...pai si eu cum am putut circula asa???e minciuna clar...nu au recunoscut..Plus ca mi_au luat mana de lucru pt 2 ore 300 lei...O fi normal asa????
Ionut Petcu
Ionut Petcu2 ani în urmă
Găsiți maximul de profesionalism si seriozitate ! Il recomand cu toata increderea! Începând de la recepționer, mecanici și șef de service toata echipa este amabilă,comunicativă și cel mai important modul prin care explică defecțiunile și modul prin reparare, dovedesc ca stiu foarte bine cum trebuie intretinut și reparat un autovehicul ! Bravo Claunic Service !
AKM71 AKM71
AKM71 AKM712 ani în urmă
0 stele dacă se putea dădeam NU RECOMAND ACEST " service clauniC" și va spun și de ce. Am un Opel Astra k aveam un zgomot la pornirea motorului aprox 2sec am mers la "clauniC" și au zis ca e de la distribuție și trebuie schimbata. Au schimbat distribuția si sunt anunțat ca a apărut o problema le apare un martor în bord precum ca vibrochenul nu ar fi pus la punct cu restul tranzmisiei și trebuie sa mai aștept 2 zile sa primească un set de cale de la un service partener ca să pună motorul la punct pt ca inițial au încercat sa blocheze arborele și rampa cu un "spiral", am fost de fata când au blocat rampa (nui problema am zis dacă tot am așteptat 5 zile ce mai contează 2 în plus.), în sfârșit sunt anunțat sa vin ca e gata,cand mam prezentat sa iau mașina șeful de service sa dus și a pornit mașina în parcare ca eu sa nu aud acel zgomot pt ca ei știau ca nu au rezolvat nimic prin schimbarea distribuției dar riscau sa nu mai încaseze bani de la mine dacă îmi dădeam seama.Am găsit Mașina pornita în parcare totul ok am zis și am plecat cu mașina. A doua zi când vreau sa plec cu mașina de acasă făcea acel zgomot mult mai rău ma prezint din nou la service și fac o noua constatare precum ca de fapt acel zgomot e din cauza unei garnituri nici decum de la distribuție, nu mai zic ca mi se mai cerea și pe garnitura aceea 1300 lei în plus de ce achitasem pt distribuție +volanta și rulment presiune 5800lei
În sfârșit bucuros ma duc sa să-mi iau mașina dar surpriza ce constat masina LOVITA, primesc promisiune din partea șefului de service ca nui e nici o problema că-mi se va repara mașina ma prezint după doua zile și vad ca deja au schimbat strategia, să verifice pe camere cine a lovit-o ma tine cu verificarea camerelor o săptămână după care zic ca nu mai au înregistrarea respectiva de cand a întrat mașina în service, pana la urma să-mi propună ca suporta 50% din reparație (nu am înțeles de ce îmi loviți mașina și vreți sa o reparam inpreuna?) au trecut 2 luni de la incident si încă tot aștept sa_mi repare mașina
Nu mai zic ca distribuția a fost schimbata degeaba ( tot zgomotul acela era din cauza unei garnituri practic au făcut școală pe mașina mea) și mam ales și cu mașina lovita și nereparata pana în momentul de fata,
După cele întâmplate ce pot sa mai zic decât ca nu e un service de încredere numai sa te păcălească nu recomand "service clauniC".

"" "" "" "" "" "" """"eu am solicitat o constatare la zgomotul apărut si am presupus a fi distribuția de vina iară dvs în urma constatări ați spus că distribuția e și trebuie înlocuită. De ce ați înlocuit distribuția dacă spuneți ca de vina era o garnitura, (pt ca nu ați știut ce avea)
La demontare spuneți ca lanțul era slab nici nu are cum sa stea întins prea tare deoarece nu mai era presiune de ulei în rampa la momentul desfaceri motorului, uzura la întinzător nu are e perfect întinzătorul plăcuțele erau intacte la momentul desfaceri (am filmare la distribuție,) ca sa forțat ulterior cu o șurubelnițe se vede și pe plăcută de gidaj inferioara)
Eu am fost prezent numai la desfacerea motorului nu și la montaj, am mai trecut ocazional de 3 ori sa vad în ce stadiu va aflati cu montajul, nu ati așteptat sa vin eu în service și s au așteptat piesele sa vina cea ce am fost de acord
Dacă zgomotul acela era de la garnitura de ce nu ați recunoscut atunci când am venit sa iau mașina din service și sa pornit masina pana sa ajung eu la ia ca să nu mai aud acel zgomot știați ca dacă se pornește pt o buna perioada de timp nu mai apare zgomotul și va puteați incasa bani pe lucrare, vi se pare corect sa păcăliți lumea asa?
De ce vati băgat dacă spuneți ca aceasta problema trebuia rezolvata în service opel
Cât despre incidentul cu lovirea mașini (sunt doua semne de înțepare cu un corp dur și o zgârieturi) vam mai spus am fost asigurat verbal de către șeful de service " ca nu e nici o problema se rezolva" altfel eu nu luam mașina din curtea dvs dar mam bazat ca sunteți de încredere.
Costul despre reparație sa știți ca a fost adus la cunoștință șef. service dar spune că suporta el doar 50%.
Ionut Iancu
Ionut Iancu2 ani în urmă
Am fost doar o singura data la ei, mi-a placut ce am vazut si au o atitudine foarte bun atat pentru client dar si o atentie sportita la masina. Ii recomand si pentru serviciul de rent a car pe care acestia il ofera deoarece mi-am lasat masina la ei pentru a fi reparata si am primit masina la schimb fara a fi perceputa alta taxa. Ii recomand cu caldura si le urez succes in continuare.
Marius Canja
Marius Canja2 ani în urmă
Parerea mea și nu numai. Este cel mai bun service auto din Dâmbovița. O vizita acolo nu înseamnă bani multi cheltuiți pe manopera egală cu piesele cumpărate, precum se aplica in majoritatea centrelor de service din zona. Cu siguranță înseamnă mașina rezolvată. Aici este vorba de un mic ingredient cheie. Acel ceva care lipsește în alte locuri. Respectul față de client. Felicitări. Un singur minus este faptul că nu fac și detailing auto. Nu se ocupa și de caroserie. Gen zgârieturi lovituri polish, vopsit, etc. Mulțumesc întregului staff de la Claunic.
Locații recomandate