/Dambovita/Atelier de dezmembrari auto

KM100.ro

Mihai Viteazu 7, Petrești 515850, România

KM100.ro
Atelier de dezmembrari auto
3.5
92 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WHC7+FV Petrești, România
+40 371 237 476
km100.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cezar-Augustin Dinu
Cezar-Augustin Dinu2 ani în urmă
Chiar daca produsul primit nu prea semana cu cel din poza , nici macar factura nu se emite. NICI dupa ce am solicitat-o expres
Denisa Grigore
Denisa Grigore2 ani în urmă
Cei mai mari tepari. Comanzi un produs il platesti inainte, astepti sa iti vina produsul.....si cand vine...e cel mai prost produs al lor si cel mai ieftin. Explicatia magazinului....nu mai avem produsul comandat si platit. Desi factura este facuta pe produsul comandat.
Pai in factura scrie ca imi livrezi Amio eu am platit pentru Amio si tu imi aduci Glass Film?
Iar solutia este sa trimit inapoi pe banii mei coletul,(am mai platit curierul si cand le-a adus), si dupa verificarea lui in termen de 30 zile sa imi dea banii inapoi?
Pe gresala lor , platesc tot eu?
Georgian Manole
Georgian Manole2 ani în urmă
Am comandat un produs si mi-au trimis altceva mult mai ieftin. Nu recomand
Tomytza123 Tomescu
Tomytza123 Tomescu2 ani în urmă
Pozele de pe site nu corespund cu realitatea. Mocheta interior auto este de cea mai slaba calitate. Subtire, tare, si e mai degraba gri.
Emanuel Dringa
Emanuel Dringa2 ani în urmă
Neprofesionisti care nu dau "2 bani" pe clientii lor....au preturi duble in comparatie cu alte magazine online si atunci nici macar nu se prefac ca trateaza clientii cu respect!
Am primit cu totul alta comanda decat cea dorita si asta pentru A DOUA OARA!!!😔
Alexandru Neagu
Alexandru Neagu4 ani în urmă
Am comandat 2 kituri de lumini ambientale si au venit cu 4 drosere defecte. Dintr-un total de 8 drosere asta inseamna 50%... Din nefericire politica de retur este cam anevoioasa, asa ca am fost nevoit sa comand din alta parte drosere pe care le-am suportat eu. Mi se pare neprofesionist sa trimiti produse defecte :)
Ionut stefanescu
Ionut stefanescu4 ani în urmă
Am comandat la ei un produs, a venit cu kit-ul de montaj incomplet, am trimis mail....nu mi-a raspuns nimeni, am comandat inca un kit de montaj (cu toate ca trebuiau sa fi rezolvat ei problema asta), nu a ajuns nici in ziua de astazi si nici nu m-au mai sunat inapoi. Probabil s-au suparat ca le-am atras atentia ca era de datoria lor sa verifice produsul sa fie complet inainte de a-l trimite. Nu mai aduc in discutie faptul ca atunci cand am comandat mi s-a spus ca este pe stoc si mi-l expediaza imediat si bineânteles ca nu era si ca a ajuns 10 zile mai tarziu. Asta e tipic românesc din păcate. Daca aveti nevoie de ceva, mai bine va luati de pe ebay sau ali. Macar acolo stii de la bun inceput ca dureaza sau ai optiunea de a plati in plus si sa-ti fie expediate mai repede. Una peste alta, am stat 10 zile cu masina desfacuta iar bara din fata nici acum nu e montata la loc datorita "profesionalismului" lor.
Rares Rares02
Rares Rares022 ani în urmă
produsele nu se livreaza cu verificare colet
verificati inainte de a comanda, producatorul sau marca produsului.
desi pozele arata un produs, cel mai probabil se livreaza varianta china ( no name).
Locații recomandate