/Arges/Atelier de dezmembrari auto

Valemi Motors - Service Auto - Vulcanizare

Str. Calea București 315, Topoloveni 115500, România

Valemi Motors - Service Auto - Vulcanizare
Atelier de dezmembrari auto
4.6
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R423+93 Topoloveni, România
+40 721 038 908
valemimotors.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
AncaE E
AncaE E2 ani în urmă
Foarte prompt ! Am avut nevoie urgent de ajutor - o problemă la una dintre anvelope, descoperită în timp ce mă deplasam în weekend, pe autostradă. Ajutorul a venit nesperat de repede, (având în vedere că era sâmbătă după-masă) problema a fost rezolvată, iar eu mi-am putut continua călătoria! Mulțumesc încă o dată! Mă bucur să descopăr că există oameni dedicați și profesioniști!
Cicada Blue
Cicada Blue2 ani în urmă
Bravo baieti!Am ajuns la voi cu un Logan in luna iulie,mare noroc am avut ca s-a defectat contactul si nu numai....in Topoloveni..In doua ore am plecat de la voi cu masina reparata,piese schimbate...ati lasat totul deoparte iar datorita voua ne-am petrecut concediul in tihna.Conduc de 20 de ani,am fost prin diverse service-uri dar caldura,amabilitatea,promptitudinea si profesionalismul vostru m-a impresionat.Ar trebui sa mai dati lectii si altora.Ajunsi acasa,la cateva sute de km de voi m-am gandit sa va multumim si sa va dorim sa va mearga din plin,sa prosperati sa-i puteti ajuta si pe altii in situatia noastra si nu numai.Sanatate multa va doresc iar ,,punga" sa va fie mereu plina!Toata consideratia pentru voi.Nu conteaza ce faci,important e sa faci cu pasiune.👍👏⭐⭐⭐⭐⭐➕🌟
George14021999
George140219994 ani în urmă
Am apelat la ora 1:00 AM la ei și au venit pe autostrada a1 în mai puțin de 30 min.Masina mi-a fost reparată pe loc in 20 minute .
Profesionalismul îi caracterizează!!!
Razvan Reff
Razvan Reff5 ani în urmă
Avand o problema serioasa cu un cauciuc pe autostrada in drum spre Bucuresti, am cautat pe maps cea mai apropiata vulcanizare. La ora 10 seara am sunat la ei. Mi-a raspuns Valentin politicos, nu era nimeni la vulcanizare la ora aceea dar a venit de acasa special pentru mine. A fost foarte prietenos si corect, s-a muncit pana la ora 1 noaptea sa ma ajute sa plec pe rotile mele de acolo. Am fost extrem de impresionat de atitudinea si de bunavointa lui. Fara nicio exagerare a fost o abordare impecabila. 6 stele din 5 :).
Alin-Ionut Musat
Alin-Ionut Musat2 ani în urmă
Recomand, am lasat masina si totul s-a rezolvat rapido. Thanks
Gheorghe matei
Gheorghe matei2 ani în urmă
Foarte buni mecanici
Ciobanu Alexandra
Ciobanu Alexandra2 ani în urmă
Nu răspunde nimeni la telefon și nu este non stop
Cezar - Mihai Revnic
Cezar - Mihai Revnic2 ani în urmă
Calitate și promptitudine.
Locații recomandate