/Arges/Atelier de dezmembrari auto

Pit-Stop Muntenia

Bulevardul Nicolae Bălcescu 210, Pitești 117045, România

Pit-Stop Muntenia
Atelier de dezmembrari auto
4.2
120 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VRPG+3R Pitești, România
+40 726 759 954
pitstop-service.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
R. Willy
R. Willy2 ani în urmă
Nu au scapat o janta fara sa o distruga… cu toate ca am intrebat daca pot sa schimbe anvelopele fara sa atinga spitele. Dezamagitor, nu recomand pentru schimb anvelope.
Lungu Aedrin
Lungu Aedrin2 ani în urmă
Rapid și foarte bine ca bani. Am fost cu o tigaie de Spark să-i reglez direcția și să-i pun completez aerul condiționat. Într-o oră am fost gata cu amìndouă!
Raducu Florian
Raducu Florian2 ani în urmă
- după experiența mea cu ei, dau 5 stele datorită unui mecanic foarte talentat ce lucrează aici. Sunt implicați cu toții, lucrează curat.
Marian Danciu
Marian Danciu2 ani în urmă
Evitați acesta locație!!!Pentru o lucrare care a durat 25 minute (schimbare fulie motor ) manopera a costat 200 lei.Daca 25 minute costa 200 lei ora de manopera cât costa ?Mecanicii sunt ok!Nu au binevoit sa-mi dea nici factura.
Stoenescu Sergiu
Stoenescu Sergiu4 ani în urmă
Cei care va plangeti de pret o faceti degeaba. Pretul este dat de piesele de schimb. Ca sa va faceti o idee diferenta manopera in Bucuresti la masinile mele este cu 200-300 de lei mai mare. Nu revin la ei din cauza pretului revin din cauza mecanicului mic de statura foarte profesionist si tipicar si din cauza lui Alex care m-a ajutat de fiecare data. Recomand!
Marius Oprea
Marius Oprea6 ani în urmă
Nu e prima dată când vin la cei de la pit stop pentru unele servicii...si nu este prima dată când nu sunt promti...iti fac o programare pentru o anumita ora..si...nu numai ca nu intri la ora programată dar nici macar piesele nu le au aduse...cateva ore(3) ...in timpul efectuării serviciului plătit...mecanicul iti pleaca de la locul de munca...in oras probabil si tu rămâi cu masina in rampa...
Cosmin Stancu
Cosmin Stancu2 ani în urmă
Am avut un Opel Antara la ei la service acum aproximativ 1 luna si putin . Patronul este ok , service-ul este ok , dar in schimb mecanicii, cel putin cel care a lucrat la masina mea este de o calitate inferioara , pe langa faptul ca este in stare sa iti bage mana in buzunar ca sa faca treaba , mai umbla si prin masinile clientilor . Mie personal mi-a disparut o ruleta din torpedoul masinii . Ideea este ca eu lucrez in Bucuresti de luni - sambata si nu am avut timp sa ma duc peste ei sa le spun aceste lucruri in fata . Oricum va recomand sincer , evitati pe cat puteti acest service . Am descoperit ulterior ca sunt foarte multe service-uri in Pitesti cu oameni muuulllltttt mai profesionisti decat la acest Pit Stop..... Pacat de dotarea service ului si de patron ... angajatii strica totul . Va doresc o zi cat mai buna !!
Remus alexandru
Remus alexandru2 ani în urmă
Am venit în service pt o bătaie în pedala în timpul accelerării sau decelerarii iar specialistul Pit-Stop după investigații a spus ca e planetara defecta (eu nu ma pricep la mecanica) și piesa costa 800 lei aftermarket (Logan). Totuși am întrebat ulterior un prieten care după ce a demontat și remontat roata, problema s-a rezolvat, fără sa înlocuiesc nimic. Așadar cereți și o părere în plus din alta parte întrucât "specialiștii" vor încerca să vă fraiereasca...
Locații recomandate