/Timis/Arhitect

Creativ-Interior

Strada Martir Silviu Motohon 1A, Timișoara 300254, România

Creativ-Interior
Arhitect
5
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q69J+RJ Timișoara, România
+40 758 739 654
creativ-interior.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina Gabriela
Cristina Gabriela4 ani în urmă
Am ales Creativ-Interior pentru amenajarea casei parintilor. A fost un proiect mic, dar implicarea a fost 100%. Nu am schimbat nimic din ce a fost proiectat, iar rezultatul a iesit bestial. Fiti siguri ca voi recomanda in continuare serviciile voastre.
Mitroiu Sabin
Mitroiu Sabin4 ani în urmă
De fiecare data cand colaborez cu echipa Creativ,sunt incantat de la inceput pana la sfarsit.3D-urile realizate sunt printre cele mai realiste pe care le-am vazut pana acum,iar rezultatul este peste asteptari.
Alexandru Iordache
Alexandru Iordache4 ani în urmă
Mi-a placut enorm de mult sa lucrez cu echipa Creativ.Au transformat locul unde am biroul intr-un spatiu in care iti doresti sa stai ani si ani fara sa te plictisesti.De la vopsea la scaune si mici detalii au fost alese cu foarte mare grija si profesionalism.
Antonia Cristea
Antonia Cristea4 ani în urmă
Am colaborat cu studio-ul Creativ-Interior pentru amenajarea locuintei si sunt super incantata de rezultat. Ma bucur ca am luat decizia de a apela la un ajutor profesionist si sa nu fac singura amenajarea casei.
Alina Atanasiu
Alina Atanasiu4 ani în urmă
Recomand!
Alina Atanasiu
Alina Atanasiu4 ani în urmă
Servicii excelente!
Marina B
Marina B2 ani în urmă
Am lucrat cu cei de la Creativ Interior pentru un proiect pe care l-am inceput inca de cand apartamentul era in constructie. Rezultatul ne-a depasit asteptarile si suntem fericiti in noua casa.
Matei Vladimir
Matei Vladimir2 ani în urmă
Spatiul creat are foarte multa personalitate.Ajung de fiecare data cu drag acasa.Sunt foarte fericit ca am avut ocazia sa colaborez cu oameni profesionisti.
Locații recomandate