/Iasi/Arhitect

Delta Studio - Iași

Șoseaua Păcurari 51, Iași 700547, România

Delta Studio - Iași
Arhitect
4.5
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5GFR+MG Iași, România
+40 374 659 012
deltastudio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Corneliu Petrea
Corneliu Petrea2 ani în urmă
Am gasit o gama foarte mare de produse pentru amenajari interioare.Aparent preturile sunt mari,dar pot fi gasite si produse foarte bune la preturi corecte.Personalul este foarte amabil si foarte bine pregatit.
Alina mihaila
Alina mihaila3 ani în urmă
Am achizitionat multe produse de calitate. Am primit ajutor si recomandari pentru alegerea tuturor produselor. Am fost foarte multumita de colaborarea cu agentul de vanzari Nadia Zaharia de la Delta Studio, Iasi.
GEORGE-ALEXANDRU VLAD
GEORGE-ALEXANDRU VLAD3 ani în urmă
Am fost foarte multumit de colaborarea cu Nadia Zaharia de la Delta Studio Iasi.
Edy._.26
Edy._.264 ani în urmă
Angajatii sunt primitori ,magazinul plin de mobila interesanta si moderna ,este o diversitate
Tomina Vlase
Tomina Vlase4 ani în urmă
Si o stea este mult pentru experienta avuta. Program nerespectat si o atitudine neprofesionista din partea reprezentantei din showroom. Efectiv am avut senzatia ca deranjez tare sa merg cu temele facute si sa am nevoie doar sa mi se arate modelele selectate. Si uite asa, chiar daca ne placeau de acolo anumite modele, am sters de pe harta noastra acest showroom.
Alina Mihai
Alina Mihai4 ani în urmă
Doamna de acolo este de o Nesimțire cum rar am văzut.Am intrat în magazin , nici la salut nu a răspuns, am mers pe lângă biroul dânsei, în speranța că va încheia conversația de la telefon SI mă va baga in seama, da de unde......ea și-a continuat liniștită discuția la telefon, ..
Cristi Prodan
Cristi Prodan2 ani în urmă
Am luat de la ei un produs cu dimensiuni si material pe comanda.
Pret bun, comunicare buna, impachetare foarte buna.

Totusi, timp de livrare foarte mare. Peste estimarea initiala de 6 saptamani, inca 2 saptamani si jumatate pentru livrare... Ar putea imbunatati serviciul prin a spune ca tot procesul dureaza mai mult, din start.
Cornel Drutu
Cornel Drutu2 ani în urmă
Experienta neplacuta ,recomand sa mergeti in showroom doar pentru a viziona produsele si apoi sa va comandati online cele necesare .Grija mare la ce cumparati pentru ca sub denumiri italiene se ascund produse facute prin Republica Moldova sau in cel mai fericit caz Rusia.Aveti de unde alege chiar pe aceeasi strada produse mult mai bune si la pret corect. Spor la treaba !
Locații recomandate