/Iasi/Arhitect

ACOLADA Design

Strada Călărași Nr.27, Iași 700301, România

ACOLADA Design
Arhitect
4.9
64 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J72+5V Iași, România
+40 787 727 776
acoladadesign.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 10–18
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dana Chirila
Dana Chirila4 ani în urmă
Am devenit prietena cu echipa dupa ce am inceput sa colaborez cu ei... M-am simtit ca intr-o familie. Am apelat la serviciile Acolada Design atunci cand eram cu casa la faza de schelet metalic. Ei au gandit functionalitatea spatiului si partea estetica a unei case pe care sa o putem numi acasa, o familie compusa din 3 generatii... Nu mi-am putut inchipui pana la momentul colaborarii cu ei cate lucruri trebuie sa iei in considerare atunci cand incepi o casa... a fost o alegere foarte buna, economisind astfel timp si bani. O echipa de tineri ambitiosi, cu viziune... Recomand cu incredere!
Mmasha MMASHA
Mmasha MMASHA4 ani în urmă
Am apelat la serviciile Acolada Design pentru a redecora casa si a face niste schimbari majore cu buget minim, in timp scurt,cu produse de calitate si fara prea mult deranj ( praf, dezordine) , datorita sprijinului echipei Acolada am reusit cu brio ! Se mobilizeaza foarte repede si sunt deschisi sa iti ofere diverse solutii si diverse preturi! Initial ne-am propus sa decoram si sa renovam singuri, in familie, dar pierdusem vreo doua saptamani timpul cautand solutii, zugravi, materiale, si pierdeam energie si bani,umblam nedumeriti prin magazine de bricolaj comparand, etc, devenine o corvoada,asadar, ne-am dat seama ca nu e usor si destul de sceptici fiind,ne-am propus sa intrebam la Acolada cat costa daca fac ei totul pentru noi! Spre surprinderea noastra, cand am tras linie , costurile, timpul si energia s au diminuat ! Cu siguranata vom mai apela la dumneavoastra! Multumim!
Gabriel Voicu
Gabriel Voicu4 ani în urmă
NU RECOMAND !!!
Se pare ca toti cei care au scris recenzii pe aici sunt rude sau prieteni...
Realitatea nu este deloc asa
Sunt doar niste tepari care iti cer banii inainte cu plata in cont
Dupa ce le intra banii vine un asa zis “ designer “ care vede despre ce este vorba in locatie, nu ne a dat nici o idee cat de mica, dar ne a adus la cunostinta ca daca vrem sa continuam cu ei trebuie sa mai platim alti bani. As fi fost deacord sa mai platesc si alti bani,dar ma asteptam ca de cei 2000 lei platiti sa primesc macar o schita.
In concluzie aveti grija sa nu platiti inainte!

I DO NOT RECOMMEND !!!
It seems that everyone who wrote reviews here are relatives or friends ...
The reality is not so
There are just some tepins who ask for your money in advance with the payment in the account
After entering the money comes a so-called "designer" who sees what it is about the location, he did not give us any idea how small, but he informed us that if we want to continue with them we have to pay more money. I would have agreed to pay more money, but I expected the 2000 lei paid to receive at least one sketch.
In conclusion, be careful not to pay in advance!
Ro_xa Roxana
Ro_xa Roxana4 ani în urmă
Servicii de calitate, idei practice si eficiente, profesionisti!
Alinna Mihai
Alinna Mihai4 ani în urmă
Recomand!servicii de calitate si profesionalism!
Mihaela Dora Donciu
Mihaela Dora Donciu5 ani în urmă
Ei sunt cei care au solutii la orice! Iar solutiile sunt super! Daca arhitectul, inginerul, constructorul, etc va spun ca nu se poate realiza ce va doriti, apelati cu cea mai mare incredere la ei si le vor demonstra tuturor ca pentru orice problema exista cel putin o solutie!!!

Prin urmare, aceasta este casa mea minunata!!! ❤️❤️❤️
Luminita Lupuca
Luminita Lupuca5 ani în urmă
O echipa foarte frumoasa, care implineste cu succes toate asteptarile noastre in materie de solutii complete design interior. Am colaborat cu drag! ❤️
Andrei Patrunsu
Andrei Patrunsu5 ani în urmă
Multumesc echipei de designeri care ne-a ajutat sa dam viata proiectului nostru.
Locații recomandate