/Bucuresti/Arhitect

Onisim Architecture and Design

Calea 13 Septembrie 231A, București 050723, România

Onisim Architecture and Design
Arhitect
5
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C397+XR București, România
+40 727 448 328
arhitecto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anca Tudor
Anca Tudor4 ani în urmă
Arhitect.O si Andreea m-au ajutat sa imi aranjez apartamenul asa cum mi-am dorit. Procesul a fost foarte usor si m-am bucurat de ajutorul echipei inca de la momentul in care apartamentul era "la rosu". Sfaturile primite au fost esentiale pentru ca dezvoltatorul sa amplaseze finisajele conform planului (construirea unui perete, prize, modelul pentru faianta, gresie, plinte). Schitele pregatite la scurt timp dupa primele masuratori au fost folositoare pentru planuirea obiectelor de mobilier si aranjarea in spatiu, iar lucruri banale ca dimensiunile maxime ale canapelei sau frigiderului si dimensiunea minima a rafturilor din dressing s-au dovedit a fi simple de realizat cu ajutorul Arhitect.O. Proiectul pregatit a fost distribuit si firmei care a pregatit si amplasat mobila, iar montajul a fost usor de urmarit, chiar si de catre mine, descoperind cu usurinta eventuale defecte in procesul de fabricatie sau la montaj. Recomand Arhitect.O pentru orice tip de proiect aveti in plan; va vor ajuta cu sfaturi utile, avand la dispozitie uneltele necesare si de actualitate pentru proiectul mult dorit.
Ionut Tramandan
Ionut Tramandan4 ani în urmă
Cu prilejul achizitionarii unui apartament, am avut ocazia sa colaborez cu cei de la echipa ArhitectO. Comunicarea a fost excelenta, am primit asistenta pe toate planurile, de la alegerea finisajelor interioare, a culorilor peretilor si pana la organizarea si realizarea mobilierului. Le multumesc pentru profesionalism, atentia la detalii si nu in ultimul rand pentru rabdarea lor.
Roxana Iorga
Roxana Iorga4 ani în urmă
Arhitect.O este o echipa cu oameni minunati,frumosi,promti,foarte bine pregatiti, intr-un cuvant o echipa de PROFESIONISTI care inca de la prima intalnire ne-au oferit incredere si ne-au convins ca orice vis poate deveni realitate...am creat impreuna proiectul casei mult visate,design interior si am creat amintiri frumoase din aceasta colaborare.
Va multumim pentru implicare, profesionalism si pentru tot ce ati facut pentru noi...😍
Sunteti echipa care din partea noastra va primi recomandari din suflet!!!
Costin Moraru
Costin Moraru4 ani în urmă
Am "creat" interiorul apartamentului impreuna cu Arhitect.O. Am pornit de la ideile noastre, am primit feedback, am primit și soluții, am construit împreună, iar la final ne-am ales cu o casa amenajata pentru sufletul nostru.
Franciuc tiberiu
Franciuc tiberiu2 ani în urmă
Am ales sa colaborez cu firma Arhitecto pentru o bucatarie clasica.
Nu mi-am imaginat ca o bucatarie poate sa aiba foarte multe elemente (atat practice cat si decorative) care sa it idea atatea batai de cap si sa te faca sa analizezi situatia din mai multe perspective.
Am dorit o bucatarie functionala, practica, incapatoare, cu un design imaginat de catre noi si am fost foarte surprinsi de rezultatul final propus de catre Andreea.
Andreea a fost foarte asertiva, ne-a ajutat cu idei, a facut modificari de nenumarate ori astfel incat noi sa fim multumiti iar mobila sa se poata realiza.
Totodata si oferta de mobila a putut fi calculata corect pentru ca aveam fiecare parte masurata/calculata/partitionata cu un anumit scop.
Cu ajutorul Andreei am reusit sa creez diverse spatii utile, sa creez o mobila frumos incadrata in spatiu (profile decorative, licheni stabilizati, etc) asltfel ca rezultatul final a fost unul exceptional.
Din punctul meu de vedere, Andreea merita sa fie solicitata in orice proiect de design interior. Eu unul am fost foarte multumit atat de relatia cu ea cat si de rezultatul final.
Simona Creanga
Simona Creanga2 ani în urmă
Am colaborat foarte bine pentru realizarea designului apartamentului nostru. Andreea si Onisim sunt doi tineri talentați, profesioniști, inovatori. A fost o adevărată plăcere să lucrăm împreună. Ii recomandam cu toata increderea.
Marina Moldovan
Marina Moldovan2 ani în urmă
Recomand cu mare drag echipa Arhitect. O! Inca de la inceput, Andreea a dat dovada de profesionalism, implicare si pasiune pentru munca. I-am prezentat ideile si asteptarile noastre, urmand sa ni le puna pe "hartie". Apoi am sters sau adaugat pana cand am obtinut exact ceea ce am visat. Nu suntem niste persoane pe care le multumesti usor si Andreea a facut fata provocarii - a ascultat fiecare cerinta a noastra si a venit cu noi idei pana cand am reusit sa materializam toate dorintele noastre. Pentru cine doreste calitate si o casa asa cum a visat, recomand echipa Arhitect. O si garantez ca merge la sigur, totul fiind facut cu pasiune si dedicare totala. Multumim pentru ajutorul vostru si va asteptam sa va prezentam cum a iesit totul in realitate!
Claudiu Bulgariu
Claudiu Bulgariu2 ani în urmă
Am colaborat cu Onisim pentru a ne proiecta casa mult dorita. Pot sa spun ca e un super-profesionist care ne-a ajutat sa punem in schite arhitecturale fiecare dorinta pe care am avut-o cu privire la casa noastra.
Am primit sfaturi si sugestii, schite si propuneri intermediare pana a ajuns asa cum ne-am dorit si realizabila din punct de vedere al constructorilor.

Am colaborat foarte bine si in etapa constructiei efective a casei, fiecare intrebare a constructorilor sau a dirigintelui de santier a fost tratata cu seriozitate de Onisim.

Sunt foarte multumit de colaborare si recomand.
Locații recomandate