/Bucuresti/Arhitect

3DSBA - arhitect

Str. Codrii Neamtului nr. 5-7, bloc C, et. 8, ap 87, București, România

3DSBA - arhitect
Arhitect
5
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
C5CC+36 București, România
+40 723 597 105
3dsba.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sorin Dinu
Sorin Dinu6 ani în urmă
Un profesionist desăvârșit! Prompt și jovial, foarte atent la nevoile și sugestiile clienților, fără a se abate de la propriile convingeri despre calitate, funcționalitate și estetice. Îl recomand cu căldură!
Sonia Spandole-Dinu
Sonia Spandole-Dinu6 ani în urmă
Creativ, implicat și la curent cu tot ce e nou (atât în materie de arhitectură / construcții, cât și de mai puțin plăcuta birocrație).
Alex Dogaru
Alex Dogaru7 ani în urmă
Proiectul unei case poate parea ceva simplu la inceput. Niste planuri desenate de un arhitect in programe specializate si cateva idei bune. L-am cunoscut pe Daniel Subasu la recomandarea unor prieteni. Foarte pasionat de munca sa, receptiv la ideile si propunerile noastre, a realizat un proiect adaptat necesitatilor si dorintelor noastre, respectand totodata regulile urbanistice impuse de primarie. Ne-a explicat avantajele si dezavantajele fiecarei modificari aparute pana am ajuns la varianta finala a proiectului. Acum suntem la ultimele finisaje si ne putem declara multumiti de alegerea facuta.
Florin Tudor
Florin Tudor7 ani în urmă
Am cunoscut mai multi arhitecti, dar domnul Daniel Subasu mi s-a parut de la inceput un tip serios , comunicativ si foarte dedicat in munca sa.
Este un profesionist desavarsit, care ne-a indrumat de la inceput in stabilirea celei mai bune solutii pentru constructia unei case pe un teren in panta.
Octavian Stanciu
Octavian Stanciu7 ani în urmă
O experienta surprinzator de placuta. Domnul Subasu este un arhitect foarte priceput si ne-a realizat un proiect asa cum ne-am dorit.
Locații recomandate