/Braila/Arhitect

Centrul Istoric

Piața Traian, Brăila, România

Centrul Istoric
Arhitect
4.6
330 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7XCF+JJ Brăila, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gabriel Muresan
Gabriel Muresan2 ani în urmă
Și vara și iarna este o bucurie sa te plimbi pe acest pasaj,clădiri renovate,sau în curs de renovare,o zona frumoasa.
Nicolae Dascalu
Nicolae Dascalu2 ani în urmă
Centrul istoric al Brailei, o surpriza tare placuta.

Pacat ca nu e renovat complet. E o adevarata comoara istorica ce se degradeaza usor, usor si se va pierde in negura timpului.
Savin Bogdan
Savin Bogdan2 ani în urmă
Brăila intotdeauna este orașul care te surprinde placut. Lucrurile inainteaza incet, ca peste tot prin tara dar este unul din top 5 orase preferate de mine. Un oras vechi cu cladiri pe masura vechimii.
Maria D
Maria D2 ani în urmă
Strada principala odata ...acum numai umbrelute care SA iti Ia ochii cu luminile si SA nu vezi cladirile care se darama...pacat ca nu exista nimeni in orasul asta care SA opreasca decaderea....salí de joc, amanet ,romarta veche spatii nefolosite si mizere, faleza fara trotuare unde SA te Poti plimba fara SA iti rupi gatul daca nu te uit pe unde mergi....
George Ivan
George Ivan2 ani în urmă
Un loc care a rămas lipsit de viață.. deși s-a putea profita din reînvierea sa, Centrul Vechi al Brăilei a rămas, în parte, în paragină.. spațiile comerciale sunt părăsite într-un procent destul de mare. Păcat.
Radu Căjvăneanu
Radu Căjvăneanu2 ani în urmă
Am fost la Brăila acum doi ani în cadrul unui training organizat la nivel național. Cazarea la Hotel Traian mi se pare a fost bună la fel și mâncarea la restaurant; rețin că la un moment dat am fost serviți cu câte o pulpă de rață foarte bine gătită. Zona portului foarte interesantă la fel și Centrul Vechi cu un ghid excepțional. Teatrul Maria Filotti avea o expoziție minunată de afișe în holul de la intrare și încăperile foarte bine întreținute. Puncte negative: ca și în alte orașe din România multe clădiri din centrul vechi sunt în paragină. Pe scara de acces la un vaporaș s-a produs un accident prin alunecare fiindcă nu au fost asigurate mijloacele pentru prevenirea alunecării (fractură). A pățit-o o colegă care a avut nevoie de multe zile îngrijire în spital
Nicu Ocheselu
Nicu Ocheselu2 ani în urmă
Când ajung pe str.REGALĂ mă simt că acum 50 de ani când mă întâlneam cu prietena în fața la teatru MARIA FILOTI!Ce viață frumoasă era!
Dan Redes
Dan Redes2 ani în urmă
Proilavia era numită în antichitate,
Otomanii Turcii o numeau Ibrail,
Rușii salvatori îi schimbă-se numele in Brailof,
Iar italienii negustori o o chemau Bragila,
Locații recomandate