/Braila/Arhitect

CADASTRU CADCONSTRUCT

Calea Galați 66, Brăila 810116, România

CADASTRU CADCONSTRUCT
Arhitect
5
131 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7XMC+6W Brăila, România
+40 744 893 906
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tudor Leca Luparu
Tudor Leca Luparu2 ani în urmă
Recomand cu drag!
O echipa si o colaborare peste normalul zilelor de azi, tinand cont ca si-au tinut cuvantul si au venit pentru masuratori chiar pe data de 24 Decembrie, data la care lumea alearga pentru pregatirile de Craciun.
Multumim pentru promptitudine, sfaturi si limbaj uzual comun, care te face sa intelegi lucrurile fara sa stai sa cauti in DEX traducerea termenilor tehnici.
Hs 1d
Hs 1d2 ani în urmă
Multumesc pentru colaborarea cu intreaga echipa.Recomand cu incredere pentru seriozitatea , promtitudinea si profesionalismul de care au dat dovada.
Violetta Tudorache
Violetta Tudorache2 ani în urmă
Colaborarea cu Iulian Modrogeanu a fost o experiența foarte plăcută. Profesionalismul si implicarea de care a dat dovadă pe tot parcursul procesului a condus la rezolvarea rapidă a tuturor situațiilor apărute. Recomand cu căldură serviciile unor oameni atât de profesioniști!
Rodica Tone
Rodica Tone2 ani în urmă
Am apelat la această firmă și sunt foarte mulțumită.Am întâlnit aici o echipă de tineri,care cu amabilitate,profesionalism și promptitudine au efectuat lucrarea într-un timp scurt și la uun preț f.convenabil.D-l RĂZVAN MATINCĂ,un om foarte serios,comunicativ și atent la detalii,a găsit soluțiile cele mai bune,care m-au scutit de efort suplimentar și au condus la rezolvarea rapidă a tuturor situațiilor apărute.Recomand cu căldură serviciile acestei echipe,pentru care am un resect deosebit! 5 STELUȚE-plus! MULT SUCCES IN CONTINUARE!
IULIANA POPOIU
IULIANA POPOIU2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea! Au dat dovadă de seriozitate și profesionalism de fiecare dată când am apelat la serviciile dumnealor.
Andreea Ifrim
Andreea Ifrim2 ani în urmă
Am colaborat cu dl. Razvan, foarte atent la detalii, gaseste soluții ingenioase care să scutească efort, timp și bani, respectă fidel cerințele clientului, foarte muncitor și precis în ceea ce face – calitatea este cuvântul definitoriu și pentru asta dl. Razvan mi-a câștigat un respect deosebit
Florin Nedelcut
Florin Nedelcut2 ani în urmă
Am primit lucrarea în termenul promis și era de calitate. Și tariful a fost rezonabil, deși aici nu mă pricep.
Marius cristian Panturu
Marius cristian Panturu2 ani în urmă
Cea mai profesionistă echipa cu care am lucrat,foarte seriosi si punctuali.
Locații recomandate