/Timis/Amenajari interioare

StepUp Floor - Mocheta, covor PVC, Timisoara

Strada Aristide Demetriade 9, Timișoara 300072, România

StepUp Floor - Mocheta, covor PVC, Timisoara
Amenajari interioare
4.6
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q69W+FF Timișoara, România
+40 745 990 503
stepupfloor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adelina-Rebeca Bledea
Adelina-Rebeca Bledea2 ani în urmă
Oamenii ăștia îs super serioși. Ii recomand oricând și la orice ora!
Andreea Petrusan
Andreea Petrusan2 ani în urmă
Desi initial ideea de a avea mocheta in casa mi se parea de moda veche, vazand, dar mai ales simtind la atingere, mocheta profesionala instalata de StepUp Floor, parerea mea s-a schimbat complet.

Confortul oferit de mocheta profesionala este net superior oricarei alte solutii pentru pardoseala de acasa, in special in dormitoare.

De asemenea, ne-a fost foarte de folos si consultanta oferita, de la explicarea variantelor, pana la cele mai mici detalii si indrumare spre alegerea finala.

Recomand StepUp Floor, recomand mocheta comercializata si instalata de ei!
Dobre Denis
Dobre Denis2 ani în urmă
Pe langa servicii de calitate si personal super friendly, detin si o gama foarte variata de produse care, indiferent de pret, sunt de o calitate foarte buna! Recomand StepUp Floor! Gg ;)
Marius M
Marius M2 ani în urmă
Am avut o experienta excelenta cu cei de la StepUp Floor. Ne-am intalnit la sediul lor, am vazut mostre, ne-am ales modelul dorit, ni s-a oferit o estimare de pret corecta si s-a respectat intocmai calendarul convenit pentru aplicarea mochetei. Totul facut foarte profesionist si curat. Ii recomandam cu toata increderea si ne declaram fericiti ca i-am intalnit si am colaborat pentru a pune mocheta in doua dormitoare. Felicitari pentru seriozitate si profesionalism!
Horatiu Adamovici
Horatiu Adamovici2 ani în urmă
StepUp Floor este o echipa de profesionisti. Am colaborat cu ei pentru montarea covorului PVC in incinta unui cabinet stomatologic. Calitatea montajului si a materialelor este de 10/10. Echipa este foarte bine prgatita, este punctuala si lucreaza foarte bine. Recomand
Mihnea Cafadaru Perio and Implant dentistry
Mihnea Cafadaru Perio and Implant dentistry2 ani în urmă
Firma Step-up Floor ne-a fost recomandata de catre cei de la Raveli Timisoara. Am considerat ca pe baza recomandarilor si a promovarii acestora, vom reusi sa colaboram si sa primim servicii de calitate. Am intrebat daca au oameni cu experienta in montarea linoleum-ului. Am primit garantii de la firma Raveli cum ca Step-up Floor ca se vor ocupa foarte bine de toate lucrurile. Din pacate linoleum-ul a fost montat asa cum vedeti, de doua ori. Dupa ce a fost montat a doua oara, ni s-a spus de catre cei de la Raveli ca firma Step--up Floor, cu care ei colaborau, defapt nu e serioasa si ca vor gasi alta varianta. De atunci nu mai stim nimic de ei. Orice telefon pe care il dam, este respins cu mesajul "Revenim cu o solutie". Nu am mai primit nici un telefon si nici o rezolvare. A trebuit sa apelam la alte firme pentru a remedia acele defecte. Clinica noastra nu apare in portofoliul lor de prezentare, deoarece nu au cu ce se mandri.
Din video-uri si fotografii se poate vedea calitatea lucrarii. Pacat de materiale si de timpul pierdut.
Nu recomandam.
Flavius BOCSA
Flavius BOCSA2 ani în urmă
recomand! Calitate, seriozitate, pret bun!
Mazilu Raul
Mazilu Raul2 ani în urmă
Locații recomandate