/Timis/Amenajari interioare

Casa Practica

Calea Sever Bocu Nr.2, Timișoara 300278, România

Casa Practica
Amenajari interioare
4.8
112 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q69J+47 Timișoara, România
+40 31 103 8198
casapractica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–15
Marți: 11–15
Mirecuri: 11–15
Joi: 11–15
Vineri: 11–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra Vrabie
Alexandra Vrabie2 ani în urmă
Mi-au câștigat respectul in momentul in care, întrebându-i de o caracteristica a obiectului comandat si domnul operator confirmând, M-au sunat înainte sa trimită comanda pentru a corecta informația data si sa ma întrebe dacă mai doresc obiectul respectiv. Ca si client si om, nu ma aștept ca angajații sa știe pe de rost funcțiile tuturor produselor din stoc. E foarte frumos când sunt sinceri si pe faza, prezenți. Mulțumesc, voi reveni cu alte ocazii.
Fiama Miron
Fiama Miron2 ani în urmă
O companie foarte seriosa din toate punctele de vedere. Faceți cumparaturi prin intermediul site ului lor, cred ca e una dintre puținele firme care funcționează prin dropshipping atat de calitativ la noi in țară. Recomandat 1000%!
Marius Europlast
Marius Europlast2 ani în urmă
Din greseala de redactare, fara sa fiu constient despre acest lucru, am comandat /platit de 2x un produs. Am fost informat ca am platit in plus, si ca mi se va returna suma achitata in plus.
Profesionalism si seriozitate desavarsite! Consultantul de vanzari - foarte, foarte amabil! Recomand cu cea mai mare incredere! 🙏
Cristiana Stanila
Cristiana Stanila2 ani în urmă
Am găsit multa înțelegere și disponibilitate, iar oglinda achiziționată este de calitate. Mulțumesc și succes in continuare
Alexandra Ilea
Alexandra Ilea2 ani în urmă
Se pare că mai există și excepții(bune) în România!
Am comandat un paravan pentru duș, care din păcate, a ajuns cu o sticlă spartă. Datorită aspectului ambalajului, am tras concluzia că ar fi fost vina curieratului.
În ciuda acestui fapt, am contactat casapractica.ro pe email(cu poze atașate) unde mi s-a răspuns cu promptitudine, iar problema noastră a fost rezolvată în decurs de câteva zile, fără niciun cost adițional. Spre bucuria noastră, în locul sticlei sparte, am primit 2 noi sticle.
Ne bucurăm că am ales casapractica.ro!
Mulțumim frumos!
Rzvb
Rzvb2 ani în urmă
Foarte multumit, mai ales ca se poate plati prin Paypal. Livrarea foarte rapida. Mulrumesc!!
Petra Rosu
Petra Rosu2 ani în urmă
Se pune mare accent pe partea de suport clienti. Am comandat o plasa pentru umbrire dar am constatat la livrare ca nu era suficient de opaca pentru ceea ce aveam eu nevoie. Am discutat cu cei din magazin si m-au indrumat pas cu pas care este procedura de retur, si in mai putin de o saptamana am primit banii inapoi in cont.
Am fost placut impresionata de profesionalismul de care au dat dovada, ar trebui sa existe mai multe magazine ca acestea pe piata.
Oana Timariu
Oana Timariu2 ani în urmă
In urma achizitionarii unui produs, la o verificare intarziata din partea mea am constatat o piesa deteriorata.
Am avut o experienta demna de laudat multumita d.nului Emanuel Lembac care a fost extraordinat in solutionarea comenzii mele.
Am fost intampinata cu intelegere si buna voita lucru care din pacate a lipsit de la restul companiilor cu, care am facut tranzactii.
A fost revigorant sa vad ca inca exista oameni profesionali orientati catre satistactia clientului.
Multumesc !
Locații recomandate