/Prahova/Amenajari interioare

Delta Studio Ploiesti

Bulevardul Republicii 18, Ploiești, România

Delta Studio Ploiesti
Amenajari interioare
4.2
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2V8+RM Ploiești, România
+40 723 541 737
deltastudio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stanciu Victor
Stanciu Victor4 ani în urmă
Am achizitionat buda si lavoar de la ei, producator Ideal Standard, pana aici niciun repros. Am colaborat in continuare pentru niste mobila la comanda, la fabrica lor proprie. Un corp a iesit bine, insa, pentru celalat, am fost amagit ca se lucreaza cu MDF de 25 mm grosime, dar cand am predat schita si a venit timpul fabricarii, era un deranj prea mare sa procure cele necesare si sa modifice programele lor pentru MDF de grosime 25 mm. Mi-a fost returnat avansul si am ramas dezamagit dupa experienta.
Alec N
Alec N4 ani în urmă
Gresie si faianță de calitate. Modele deosebite pentru pretențioși. Am luat peste 100mp de la ei si am fost foarte multumit de calitate la montaj. La cantități mari se oferă discount.
Adrian Dragomir
Adrian Dragomir4 ani în urmă
Prețuri fara concurenta, adica exagerate...
Elena Doina Uruc
Elena Doina Uruc5 ani în urmă
Buna ziua! Numele meu este Uruc Doina si sunt directorul Scolii Gimnaziale,comuna Baba Ana,jud.Prahova.Scoala prticipa la un proiect denumit "ziua stafetei".Unul dintre elevii inscrisi si-ar dori sa devina designer de interior. Dca ne-ati putea onora cu prezenta unui designer in perioada 12-23 nov.,in oricare zi lucratoare,v-am ramane recunoscatori si ati face fericit un copil! Multumesc!
Duta Madalina
Duta Madalina5 ani în urmă
Experiența nefericita , servicii de proasta calitate , lipsa de profesionalism din partea dl Marian Mihai , atitudine de superioritate fata de client
Păcat , ați pierdut un client care in ultimul an de zile a achizițonat produse de o valoare considerabila din show-room ul din Ploiesti .
Baiatu Bun (Vlastrutz)
Baiatu Bun (Vlastrutz)5 ani în urmă
Cu usurinta cel mai bun showroom din Ploiesti dupa relocarea magazinului.
Dan Ungureanu
Dan Ungureanu6 ani în urmă
Buna ziua . În data de 01.03.2018 am fost în magazinul DELTA STUDIO din Ploiești pentru a vedea oferte la obiecte sanitare . Cand sa plec din magazin aproape de iesire era o oferta la oglinda DELTA ALLVIEW . Astazi 02.03.2018 am ajuns în magazin din nou special sa comand acea oglinda .Am fost întâmpinat de.seful de magazin care a spus că oferta nu mai este valabilă. Atentie cand vreti sa cumpărați ceva uitați.va fff atent
Spadyraxx
Spadyraxx2 ani în urmă
Modele de calitate dar și preturi pe măsură.
Locații recomandate