/Galati/Fotograf

Studio Foto Galati | Ciprian Neculai | fotograf nunta Galati - Braila | Fotograf Fashion

Strada Odobești 1BIS, Galați 800509, România

Studio Foto Galati | Ciprian Neculai | fotograf nunta Galati - Braila | Fotograf Fashion
Fotograf
5
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2WJ+XV Galați, România
+40 722 431 554
ciprianneculai.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Alex Lafrance
Alex Lafrance5 ani în urmă
Suntem fericiti ca te-am intalnit, esti un profesionist extraordinar si un prieten adevarat! Cand vorbim despre tine Ciprian, nu putem spune decat: seriozitate, profesionalism, rabdare, perseverenta, corectitudine, simt al umorului...prietenie! Multumim din toate inimile pentru tot ce ai facut pentru noi...!!!
Elena Nica
Elena Nica5 ani în urmă
Experienta noastră cu Ciprian, ca profesionist si ca om a fost deosebită. Disponibilitatea si efortul de a face din ziua nunții noastre un eveniment unic, ne-a impresionat si bucurat deopotrivă. Pentru el...o zi obișnuită de muncă, pentru noi...omul care cu un zâmbet șterge orice urma de îngrijorare si cu o atitudine relaxata surprinde cele mai frumoase trăiri ale noastre.
Nu am fost frumoși, speciali sau perfecti, am fost noi cu zâmbetul pe buze, insa Ciprian a reușit sa ne transpună emoțiile pe film (CD, album, etc. 😁). Apropo...albumele sunt mai tari decât ne-am fi așteptat! 😁
Intr-un cuvânt: You are the best!
Marian Vlad
Marian Vlad6 ani în urmă
Am cautat ceva diferit si te-am gasit pe tine! Exact ce ne-am dorit! Atata devotament si pasiune pentru munca pe care o depui nu am mai vazut la nimeni altcineva! Si acum ma amuz cand imi amintesc cat drum ai batut pana la masina prin santuri si maracini doar ca sa schimbi obiectivul pentru o poza :)) ! #RESPECT!!
Multumim din suflet pentru momentele minunate pe care ni le-ai daruit prin intermediul albumelor!
AM AM
AM AM6 ani în urmă
Nu vreau sa bat campii cu tot felu de complimente dar baiatu asta chiar are talent si este un profesionist 100%. Dan are pasiune in ceea ce face si am vazut asta la nunta noastra, cand pe langa pozele formale a reusit sa surpinda momentele naturale fiind mereu la locul si timpul portivit. Multumim Dane si tineo tot asa!!!
Diana Trifan
Diana Trifan6 ani în urmă
Intotdeauna am fost incantati de rezultatul muncii lui Ciprian, este un fotograf profesionist si pasionat care surprinde cele mai frumoase momente din cadrul sedintelor foto. Il recomandam cu drag !
Maria Munteanu
Maria Munteanu6 ani în urmă
Cand munca se imbina cu pasiunea si talentul, rezultatul este garantat! Un profesionist si un om deosebit, de asemenea! Il recomand cu mare drag sa va imortalizeze cele mai dragi momente!
Stoian Roxana
Stoian Roxana2 ani în urmă
Recomand cu încredere. Tânăr talentat și profesionalism pe măsură. Dacă nu te-ai hotărât încă pe cine să alegi e cazul să mai privești odată poveștile ce le poți citi privind imaginile pe care Ciprian le surprinde.
Dacă vrei să te distrezi, nu doar să stai “țeapăn” la poze 😅 alege corect 😉
Vlad Mototolea
Vlad Mototolea2 ani în urmă
Fiecare interacțiune cu Ciprian Neculai a fost dominata de profesionalism, este un fotograf receptiv care îți spune din start ce se poate și ce nu, nu abordează proiecte ce nu îi sunt fezabile și nu depășește bugetul.
Locații recomandate