/Bucuresti/Amenajari interioare

Retro Boutique

Retro Boutique
Amenajari interioare
3.5
48 recenzii
8 comentarii
+40 31 228 5140
retroboutique.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Georgian Dona
Georgian Dona2 ani în urmă
Acestia nu raspund la telefon pentru a confirma/infirma, daca acest cont de tiktok este al lor.
Dana Ilea
Dana Ilea2 ani în urmă
Serioși,amabili,profesioniști și produse de calitate și cu design atrăgător! Recomand.
Miruna Bratulescu
Miruna Bratulescu3 ani în urmă
Felicitari pentru schimbarea preturilor intr-un mod etic!
Masa a pornit de la un pret de 1800 RON, dar in promotie este cu 600 RON mai scumpa si cumva preturl original s-a dublat.
Bogdan
Bogdan4 ani în urmă
Calitatea produselor este deplorabila pentru pretul pe care il au aceste piese de mobilier. Sunt executate din lemn de esenta moale, brad, care in timp se degradeaza. Am comandat o biblioteca Lacerta Quattro conform catalogului RetroBoutique si PS408Sup/Bas conform catalogului RusticButique.ro (szelmob.ro). Am fost socat cand am dat jos ambalajul. Plina de defecte, confectionata din materiale rebut.

- inchidere defectuoasa a usilor;

- capse /cuie iesite din mobilier;

- lipsa alinierii componetelor de mobilier, incluzand usile;

- slefuire incomplete, partiala sau chiar deloc a componentelor care alcatuiesc biblioteca;

- urme de lovituri sau ciobituri in piesa de mobilier;

- prindere agresiva, cu urme de fortare, a suruburilor in lemn;

- urme de rumegus sau aschii de dimensiuni mici pe componete;

- feronerie patata de vopsea;

- vopsire neuniforma a mobilierului

Nu si-au asumat sa trimita un produs de calitate si mi-au returnat banii. Dupa un schimb de telefoane si mailuri am cazut de acord, ambele parti, sa se ocupe dansii de ambalare si retur a produsului. Cateva poze care vorbesc de la sine.
Manescu Romeo
Manescu Romeo6 ani în urmă
Bibliotecile au ajuns in stare perfecta. Multumesc c[ nu ati trimis cu Urgent :D
Mik Ella
Mik Ella2 ani în urmă
Cei mai buni
Chris Viktorya
Chris Viktorya2 ani în urmă
Mari probleme de logistica si comunicare. Am fost sunata si anuntata ca ar fi trebuit sa ajunga produsul la sfarsitul saptamanii trecute comanda fiind facuta pe 8 decembrie si astazi este 21 decembrie. De atunci nimic, nici un mail, nici un mesaj cum ca ar intarzia comanda. Nu mi se pare normal ca un client sa bata obrazul firmei . Asta inseamna lipsa de profesionalism. De altfel am citit si alte review-uri sunt cateva pareri bune dar sunt si oameni nemultumiti fix de aceeasi problema Comunicarea. Nu inteleg de ce este atat de greu sa trimiteti un mail pentru comenzile care intarzie. Si mai este o mare problema ce tine de site; aveti un mare bug de logare; dupa confirmarea contului pe mail nu ma pot loga primesc o eroare cum ca mailul este in baza de date dar nu a fost confirmat contul ceea ce nu e adevarat pentru ca am primit mail cu confirmarea contului. Serios rezolvati-va problemele daca doriti sa aveti clienti multumiti si fara astfel de review-uri. O zi buna!
Astazi este 12 ianuarie. Spre sfarsitul lui decembreie am sunat si mi s-a spus ca pachetul este in depozit si ca voi fi sunata cand este gata de livrare. 3 zile dupa ce am sunat, nu se intampla nimic si sun inapoi. Imi raspunde altcineva care imi zice ca pachetul defapt nu este in depozit si ca pachetul nu a fost inclus in ultima comanda plasata in acest an la furnizorul nostru extern si daca sunt dispusa sa astept, noul termen de livrare este: 13 – 15.01.2021. Sunt curioasa daca primesc vreun semn zilele urmatoare . Am promis ca revin . Suntem in 14 Ianuarie 2021, mi-a ajuns pachetul. In rest nu am primit nici o instiintare pe mail de la firma nimic ci direct ieri un mesaj de la curier. Baiatul de la curierat trata coletul ca pe un sac de cartofi desi pe el scria fragil. In fine eu am comandat un birou din lemn cu picioare de metal cu o polita deasupra si 2 sertare. Nu stiu daca de la depozit sau e vina curierului una dintre placile de care ar trebui sa vina prins fundul sertarului este crapata sa zicem ca ar merge lipita desi la cum e crapata... ma indoiesc. Placile-fundul de sertar are pete de umezeala hai sa nu zicem aproape de igrasie si arata ca 2 bucati de carton de ce nu inca 2 placi de lemn nu inteleg. Picioarele de metal au doar cateva puncte de sudura si sincer arata jalnic. Celelalte placi arata ok au doar cateva zgarieturi . Concluzia ar fi ca furnizorul nu este extraordinar. Then again eu ce vina am eu sunt doar un client care a comandat ceva, care isi dorea sa ajunga la timp pachetul si intr-o stare mai buna. Voi incerca sa il montez diseara asa cum este si revin cu alte comentarii.
Catalin Maftei
Catalin Maftei2 ani în urmă
Au livrat comoda neconform și aștept de 3 luni de zile să rezolve problemele.

Nici măcar nu au trimis curierul să o ridice si de atunci o depozitează în garajul meu!

ATENTIE MARE, sunt ȚEPARI cu Style, calitatea este sub orice critică și nu vor să rezolve problemele pe motive absurde.
Locații recomandate