/Valcea/Agentie imobiliara

Imo Office

Strada Carol I nr.4, Râmnicu Vâlcea 240591, România

Imo Office
Agentie imobiliara
5
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4936+9V Râmnicu Vâlcea, România
+40 741 291 810
imo-office.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Imo Office
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Micky Olteanu
Micky Olteanu2 ani în urmă
Recomand cu incredere aceata agentie. Am beneficiat de serietate, profesionalism, tranzactie rapida in timp record. Multumesc Marius Statescu!
KARDIANS DESIGN Kardians Paint Design
KARDIANS DESIGN Kardians Paint Design3 ani în urmă
O echipa de un profesionalism cum rar ti-e dat sa mai intalnesti in Romania. Recent am incheiat o tranzactie imobiliara in zona judetului Valcea si fara ajutorul domnului Alexandru Olaru, nu stiu ce m-as fi facut. Un OM de o corectitudine deosebita si un exemplu de profesionalism ce ar trebui multiplicat si in alte agentii.
Claudiu Ciuraru
Claudiu Ciuraru3 ani în urmă
O tranzacție finalizata cu mult mai bine decât as fi rezolvat-o de capul meu. Tot romanul se pricepe la fotbal, mai nou la tenis, la imobiliare nu mai zic... Însă abia după ce lucrezi cu o agenție bună și la final trăgând linie îți dă pe plus, înțelegi ca mai bine te ocupi de ale tale și lași imobiliarele pentru cei care se pricep.
Adrian Constantinescu
Adrian Constantinescu3 ani în urmă
Seriozitate și profesionalism ! Marius este un adevărat consilier real-estate, cunoaște piața și știe sa facă o estimare adevărată a proprietații Dvs. Cu el am vândut un apartament intr-o săptămâna. Sunați și va veți convinge...
Olga R
Olga R2 ani în urmă
Am fost cu adevarat impresionata de colaborarea pe care am avut-o cu Alexandru Olaru. Cuvantul potrivit este Excelenta ! Toata lauda pentru profesionalismul, disponibilitatea, constiinciozitatea, seriozitatea si corectitudinea de care a dat dovada in cumpararea si vanzarea unei proprietati. Sunt stabilita in Elvetia, domnul Alexandru Olaru s-a ocupat de TOT in numele meu ! Il recomand cu toata increderea, este un OM deosebit !
Lavinia Micu
Lavinia Micu2 ani în urmă
Multumesc tare mult IMO Office, multumesc Alexandru Olaru! Casuta noastra de vis a fost gasita cu ajutorul lui Alex, care a inteles foarte bine nevoile noastre, a venit cu propuneri relevante, ne-a asistat pe tot parcursul procesului. Il recomand pentru profesionalism si dedicare, cunoaste foarte bine piata si identifica corect nevoile, este amabil si este alaturi de client cu orice raspuns la orice intrebare. O colaborare perfecta, cu mult peste asteptarile noastre. Recomand cu incredere!
XdX AnE
XdX AnE2 ani în urmă
Am ales Imo Office pentru cumpararea unui imobil! 13.04.2020 finalizare cu succes , recomand cu toata increderea 💯 Alexandru Olaru 👍🏻 profesionalism, rabdarea de a lucra cu oameni si cu atat mai mult implicarea in tot ceea ce a tinut de cumpararea imobilului ! Multumim din suflet!
Viviana fieroiu
Viviana fieroiu2 ani în urmă
Recomand aceasta agentie atat pentru vanzari cat si pentru cumparari de imobiliare. Servicii excelente, profesionalism, tranzactii rapide.
Locații recomandate