/Valcea/Agentie imobiliara

Realpro

Strada Radu de la Afumați 8-10, Râmnicu Vâlcea 240281, România

Realpro
Agentie imobiliara
4.5
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4986+5V Râmnicu Vâlcea, România
+40 722 522 190
realpro.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra Turcu
Alexandra Turcu3 ani în urmă
(Tradus de Google) Recomand cu tărie agenția imobiliară Realpro! Întreaga echipă este profesionistă și receptivă, făcându-ți astfel viața mult mai ușoară. Silviu Musat este cu siguranță cel mai bun om pentru acest post. El merge întotdeauna dincolo de dincolo de a-și ajuta clienții și de a oferi cele mai bune soluții pentru orice situație urgentă. Îi recomand cu tărie lui și echipei Realpro.

(Original)
I strongly recommend the Realpro real estate agency! The whole team is professional and responsive thus making your life so much easier. Silviu Musat is definitely the best man for the job. He always goes above and beyond to help his customers and to deliver the best solutions for any urgent situation. I strongly recommend him and the Realpro team.
Vlad Mihai FILIMON
Vlad Mihai FILIMON4 ani în urmă
Suntem foarte entuziasmati pentru rezultatul colaborarii cu domnul Dan Negulescu.
Ne-am hotarat sa vindem imobilul nostru din Vatra Luminoasa la finalul anului 2018 si am actionat, asa cum am fost educati, sa apelam la agentii imobiliare, promovand chiar noi pe anumite site-uri imobilul. Dupa 6 luni in care nu s-a intamplat nimic deosebit am cautat variante alternative cautand pe internet solutii de succes.
Asa l-am descoperit pe domnul Dan NEGULESCU si conceptul promovat de REALPRO prin care agentul REALPRO se ocupa exclusiv de clienti oferindu-le toate detaliile si explicatiile necesare pentru promovarea imobilului, comisionul pentru cumparator fiind "0".
Interesant este ideea de a promova imobilul intr-un mod profesionist si mai mult, abordarea acestuia ca apartinand agentului - implicare maxima.
Ce putea reiesi dintr-o astfel de colaborare - un SUCCES deplin in doar 3 luni in care printr-o promovare exclusivista am reusit sa vindem imobilul asa cum ne-am dorit.
Multumim foarte mult domnului Dan NEGULESCU pentru implicare, profesionalism si nu in ultimul rand pentru relatia care s-a creat intre noi, proprietarii imobilului si dumnealui, specialistul REALPRO.
Recomandam tuturor celor care-si doresc rezultate maxime sa colaboreze cu REALPRO si sa ofere incredere acestui sistem de exclusivitate in promovare pe piata imobiliara.
Recunostinta intregii echipe REALPRO!
Alice Necula
Alice Necula4 ani în urmă
O agentie imobiliara care a construit de-a lungul timpului un sistem coerent, croit special pentru deservirea interesului clientilor sai, astfel incat acesta sa beneficieze de un proces de tranzactionare la finalul caruia sa se bucure de cel mai bun rezultat posibil. Ca profesionist in imobiliare, am gasit la Realpro mediul si resursele cu ajutorul carora pot oferi clientilor mei cele mai bune servicii, dar si compania unor oameni extraordinari.
Daniel Sarbu
Daniel Sarbu4 ani în urmă
Minunați, Extraordinari!
Dan sorin
Dan sorin4 ani în urmă
Cristian GURBET
Cristian GURBET6 ani în urmă
Andreea Stan
Andreea Stan6 ani în urmă
Mihai Adryan
Mihai Adryan8 ani în urmă
Locații recomandate