/Timis/Agentie imobiliara

FOXFORT Imobiliare

Strada Mureș 39A, Timișoara 300503, România

FOXFORT Imobiliare
Agentie imobiliara
4.9
28 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
P6H9+WR Timișoara, România
+40 374 069 727
foxfort.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tveici ioana320 zile în urmă
O colaborare frumoasa cu FoxFort datorită D-lui Marcel Mailat care a dat dovada de profesionalism și implicare pe tot parcursul procesului de cumpărare a apartamentului nostru. Multumim din tot suflet. 5 stars, Dl. Marcel Mailat si FoxFort
Gabriel korek1 an în urmă
Am cooperat excelent cu domnul Nicolae Usurelu dânsul fiind foarte atent la toate cerintele mele, punctual,amabil si un Profesionist adevărat.Sant foarte multumit de servicile sale.,recomand cu încredere pe Domnul Nicolae Ușurelu si Agentia Foxfort
Devan the Rat
Devan the Rat2 ani în urmă
Posting for my parents (Doamna Doina):

Agentia imobiliara Foxfort, reprezentata de domnul Gabriel Grecu, ne-a fost de un ajutor nepretuit in gasirea si achizitionarea casei visurilor noastre in cartierul si la pretul dorit, in Timisoara.
Desi locuiam la 1000 de km departare in München, dinsul ne-a fost un sprijin permanent, rapid si eficient de la primul pas pina la semnarea finala a contractului de cumparare la notar (citeodata aveam impresia ca se descurca mai bine decit am fi facut-o noi insine daca am fi fost la fata locului!).
Recomandam cu multa caldura agentia imobiliara Foxfort tuturor celor care asteapta un serviciu plin de profesionalitate, transparenta si implicare in cerintele clientului din toate punctele de vedere necesare pe tot parcursul procesului. Am fost pas cu pas informati, sfatuiti si sprijiniti cu multa competenta, rabdare si umor la toate intrebarile pe care le-am avut.
Mii de multumiri si recunostinta pentru domnul Gabriel Grecu si de asemenea mult succes in continuare atit dinsului cit si firmei Foxfort din partea familiei P.
Simona Malaescu
Simona Malaescu2 ani în urmă
Recomand cu incredere serviciile celor de la FOXFORT. Multumesc Alin Ivaniciuc pentru promptitudine si profesionalism. Datorita tie avem casa ce ne-o doream!
Ursu Cristina
Ursu Cristina2 ani în urmă
Am avut o colaborare foarte frumoasa. Recomand cu tot dragul agentul imobiliar Alin Ivaniciuc! A fost pregatit sa raspunda la toate intrebarile noastre legate de fiecare imobil vizitat, materiale de constructie, zona. Am fost tratati cu seriozitate, profesionalism si incredere pentru a lua cea mai buna decizie in achizitia unui imobil.
Flavia Lungu
Flavia Lungu2 ani în urmă
Am apreciat foarte mult profesionalismul si implicarea in tot procesul de cumparare a unui imobil. Agentul meu imobiliar Alin Ivaniciuc a fost pregatit sa raspunda la intrebari in ceea ce priveste imobilul, calitatea materiarelor de constructii, descrierea zonei si partea legislativa/notariala. Raspunsurile au fost promte date in timp util si calitatea serviciilor foarte satisfacatoare recomand cu drag.
Ally Allexandra
Ally Allexandra2 ani în urmă
O experienta minunata am avut cu domnul Alin Ivaniciuc , pe calea aceasta dorind sa ii multumesc pentru buna colaborare si calitatea serviciilor oferite . O sa il recomand cu drag de fiecare data cand o sa am ocazia .
Adrian Robu
Adrian Robu2 ani în urmă
Super ok. Recomand.
Seriozitate, profesionalism, flexibilitate.
(Numele agentului care ne-a servit: Alin Ivaniciuc)
Marian Maru
Marian Maru2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de serviciile oferite de catre Foxfort Imobiliare. Am fost consiliat, ajutat, si sustinut la superlativ in procesul de achizitie a unei locuinte. Datorita faptului ca am avut in spate o echipa de profesionisti (echipa Foxfort), procesul de achzitie a durat mult mai putin decat m-am asteptat. Va multumesc si va doresc succes in continuare! Cu siguranta va voi recomanda!
Carmen Scheopea
Carmen Scheopea2 ani în urmă
Agent Nicu foarte profesionist, recomand
Locații recomandate